×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 42
Joi, 06 Septembrie 2012 11:12

BARMANIADA 2012 Câştigătorii etapei de Speed Service

BARMANIADA 2012 Câştigătorii etapei de Speed Service BARMANIADA 2012 Câştigătorii etapei de Speed Service

Câştigătorul titlului de cel mai rapid barman, în valoare de 400 €, a fost Andrei Todosi, care a reuşit să servească perfect toate cele 8 băuturi într-un minut şi 29 secunde. Andrei lucrează la Interbelic şi Tiki Bar din Bucureşti, are 24 de ani şi are o experienţă de 4 ani ca barman. S-a înscris la Barmaniada 2012 pentru că vede competiţia ca o bună oportunitate de a învăţa lucruri noi şi de a deveni un barman mai bun.

BARMANIADA 2012 Câştigătorii etapei de Speed ServiceA fost urmat de Emanuel Magda care s-a clasat pe locul al II-lea cu un minut şi 25 secunde. Premiul câştigat de el este în valoare de 250 €. Emanuel are 22 de ani, este barman de nu foarte mult timp, însă pasiunea pentru bar l-a ajutat să se perfecţioneze. Lucrează la Ce? Cocktail Bar din Cluj şi a venit la Barmaniada 2012 pentru a acumula experienţă şi pentru a obţine cele mai bune rezultate.

 

BARMANIADA 2012 Câştigătorii etapei de Speed ServiceCâştigătorul locului III şi a premiului de 150 € a fost Bogdan Tenciuc, care a reuşit să servească cele 8 băuturi într-un minut şi 33 secunde. Bogdan este din Bucureşti şi lucrează la Interbelic. A venit la Barmaniada deoarece vrea să acumuleze cât mai multă experienţă, îi place acest domeniu şi îşi doreşte să facă parte dintr-o comunitate de barmani profesionişti.

 

Printre cei 10 finalişti s-a clasat şi Andrada Apostolescu, care, în calificări, a atins recordul stabilit în ediţiile precedente, de 1 minut şi 21 secunde.

www.barmaniada.ro

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…