×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 42
Joi, 06 Septembrie 2012 11:10

Festivalul Fructelor la cea de-a IV-a ediție

Festivalul Fructelor la cea de-a IV-a ediție Festivalul Fructelor la cea de-a IV-a ediție

În perioada 20-23 septembrie 2012 Fundația Civitas pentru Societatea Civilă organizează cea de-a IV-a ediție a Festivalului Fructelor din Regiunea Odorhei și o Conferință. Având în vedere reacțiile pozitive ale participanților din anii trecuți, evenimentul a devenit cunoscut atât pe plan național cât și pe plan internațional. Atelierele de lucru, diversele evenimente din cadrul festivalului și al Conferinței facilitează schimburile de idei și colaborările eficiente.

Festivalul va lua startul pe data de 20 septembrie prin Conferința „Valorile noastre naturale – viitorul comunității”, unde vor fi prezentate acele  inițiative care pun accentul pe importanța valorificării responsabile a resurselor naturale pentru o dezvoltare economică sustenabilă în comunități.

 În cadrul Festivalului se prezintă 18 comunități cu o gamă largă de produse tradiționale din fructe, obținute din soiuri autohtone. Vizitatorii sunt așteptați și cu un bogat program cultural. Festivalului Fructelor oferă anual oportunitatea repoziționării la locul cuvenit a economiei bazate pe folosirea sustenabilă a resurselor naturale și implicarea activă a comunităților rurale în procesele de dezvoltare. Totodată, aceste evenimente vor fi un bun prilej de întâlnire și de colaborare între experții din țară și peste hotare, interesați de domeniul dezvoltării economice bazate pe comunitate, pentru a asista demararea și consolidarea unor inițiative viabile.

Va asteptam cu drag.
Mai multe detalii:
www.gyumolcsfesztival.ro

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…