×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 42
Joi, 06 Septembrie 2012 11:03

GastroPan 2013-cel mai mare targ pentru industria de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si a pastelor fainoase

GastroPan 2013-cel mai mare targ pentru industria de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si a pastelor fainoase GastroPan 2013-cel mai mare targ pentru industria de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si a pastelor fainoase

Dezvoltarea exponenţială din ultimii patru ani a determinat relocarea expoziţiei GastroPan într-un complex expoziţional nou, mai modern, mai spaţios şi mai aproape de epicentrul mediului de afaceri. Ca urmare, Bucureştiul va găzdui în primăvara anului viitor cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est.

GASTROPAN 2013
PERIOADA: 11-14 APRILIE 2013 (JOI-DUMINICĂ)
LOCAŢIA: BUCUREŞTI, ROMÂNIA

 
Evenimentul ajuns la cea de-a V-a ediţie se va desfăşura după ultimele standarde internaţionale în organizarea de expoziţii, înscriindu-se în calendarul târgurilor europene de profil.

O expoziţie de referinţă în România şi Europa

Ultima ediţie a evenimentului, cea din 2012, a reunit, pe o suprafaţă de desfăşurare de 6.000 mp, 107 expozanţi din 16 ţări şi peste 14.000 de vizitatori. Valoarea şi amploarea evenimentului au atras rapid atenţia, aprecierea şi sprijinul celor mai importante organizaţii de specialitate, a celor mai mari furnizori europeni de soluţii pentru afacerile de profil şi a majorităţii specialiştilor, producătorilor şi antreprenorilor din domeniu. Prezent la ultimele două ediţii ale expoziţiei, preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor (UIB), Peter Becker, a catalogat GastroPan ca fiind unul dintre cele mai importante târguri de panificaţie organizate în Europa Centrală şi de Est.

În 2013: o nouă locaţie, oferte, demonstraţii şi concursuri mai variate

Furnizorii întregii game de produse şi servicii dedicate afacerilor din domeniile morăritului, panificaţiei, a pastelor făinoase, a cofetăriei şi a alimentaţiei publice îşi vor prezenta cele mai atractive oferte la GastroPan 2013 pe un spaţiu expoziţional dublu faţă de anul trecut. Miile de vizitatori vor admira oferta expoziţiei dispusă pe o suprafaţă de până la 12.000 mp, dotată şi utilată astfel încât să permită expunerea unor produse voluminoase şi desfăşurarea de programe demonstrative variate.

Profil Expozanţi

GastroPan 2013-cel mai mare targ pentru industria de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si a pastelor fainoase- furnizori de ingrediente pentru producătorii din industria de panificaţie şi cofetărie (făinuri, drojdie, amelioratori, arome, umpluturi, grăsimi etc.)

- furnizori din industria morăritului şi a pastelor făinoase (echipamente pentru stocarea, măcinarea şi distribuţia cerealelor, silozuri, materii prime şi linii de producţie a pastelor făinoase etc.)

- furnizori de echipamente, consumabile, accesorii şi dotări pentru activităţile de producţie, distribuţie, comercializare şi servire în industria de panificaţie, cofetărie, industria ospitalităţii şi alimentaţia publică (echipamente şi ustensile pentru dozarea ingredientelor, pentru procesarea şi coacerea aluatului, echipamente pentru gelaterii, ciocolatierii, echipamente de gătit profesionale, uniforme, articole din porţelan, tacâmuri şi veselă, vitrine şi mobilier pentru magazine de specialitate etc.)

 

- furnizori de alte servicii şi soluţii dedicate (echipamente şi softuri de gestiune a producţiei, distribuţiei şi comerţului în brutării, cofetării, restaurante etc., automate de produse alimentare şi băuturi, soluţii de aerisire-climatizare, echipamente frigorifice, servicii de pază şi protecţie, servicii de amenajări şi decoraţiuni interioare etc.).GastroPan 2013-cel mai mare targ pentru industria de panificatie, cofetarie, alimentatie publica si a pastelor fainoase

- furnizori de alimente şi băuturi pentru alimentaţia publică şi industria ospitalităţii (fructe şi legume, paste făinoase, carne şi mezeluri, produse lactate, alimente conservate, semipreparate, băuturi calde şi reci, sosuri şi condimente etc.)

- furnizori de echipamente, accesorii şi consumabile din domeniul ambalajelor şi al logisticii.

Revista GASTROMEDIA vă va ţine la curent cu toate detaliile despre cel mai important eveniment al industriei autohtone de profil.

www.gastropan.ro
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0266-219392 sau 0733-313042

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…