Joi, 16 Iulie 2020 11:48

Workshop gratuit cu degustare de clătite americane

Antreprenorii din HoReCa sunt în permanentă căutare de idei care să le repună în mișcare afacerile. Despre provocările actuale din sector dar și despre strategii, modele de afaceri, echipamente sau soluții care pot ajuta la relansarea activității, vom vorbi în cadrul unui workshop programat joi, 23 iulie 2020, la Boro-Info Training Center din Odorheiu Secuiesc.

Când și cum vor reporni afacerile din domeniu, cum putem gestiona situația și cum să ne adaptăm afacerea la "noul normal"? Sunt întrebări la care cu toții așteptăm cu nerăbdare un răspuns.

Revistele de specialitate Gastromedia și Brutarul-Cofetarul invită antreprenorii din HoReCa, în data de 23 iulie 2020, la Boro-Info Training Center din Odorheiu Secuiesc, la o întâlnire cu alți specialiști și colegi de breaslă, pentru a împărtăși experiențe, pentru a identifica noi oportunități și pentru a face un front comun în interesul afacerilor pe care le conducem.

Workshopul are durata de 1 zi, participarea este gratuită și vă propunem un program interesant în contextul actual care include:

  • discuții colegiale privind relansarea afacerilor de profil, schimburi de experiență
  • demonstrații cu echipamente pentru dezinfectarea unităților HoReCa, bazate pe tehnologii noi, avizate sanitar, capabile sa elimine virusurile si bacteriile fără chimicale, fără personal, fără filtre și consumabile. Detalii găsiți AICI.
  • demonstrație concept de afacere cu Automatul de Clătite PopCake, o mașină spectaculoasă pentru consumatori, prin care se obțin rapid și igienic, fără pierderi și fără personal, clătite americane proaspete la o apăsare pe buton. Mai multe informații găsiți AICI.
  • degustare clătite americane și cafea italiană Coffea Club.

Evenimentul se adresează exclusiv profesioniștilor (antreprenori HoReCa) și se va desfășura joi, 23 iulie 2020, în intervalul orar 09-14. Locurile sunt limitate conform reglementarilor în vigoare, iar data limită de înscriere este luni, 20 iulie 2020.

Daca doriți să participați vă rugăm să ne transmiteți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un mesaj conținând numele, denumirea firmei și numărul de telefon, urmând să vă contactăm pentru a confirma participarea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…