Joi, 16 Iulie 2020 11:40

Scapă de mucegai și igrasie cu KefaRid și KefaTherm

Condensul este un fenomen care apare frecvent în sectorul HoReCa, generând deseori apariția mucegaiului și a igrasiei. Soluțiile clasice pentru combaterea acestor probleme pot fi costisitoare și nu întotdeauna își ating scopul. KefaRid este o vopsea microporoasă ingenioasă care permite distribuția fizică și evaporarea rapidă a apei, eliminând astfel condensul.

Dezvoltată și fabricată în Germania, KefaRid este un produs larg apreciat în Europa deoarece, spre deosebire de soluțiile clasice, asigură eficiență de durată, acționând printr-un proces fizic - nu substanțele chimice asigură eliminarea mucegaiului de pe suprafețe. KefaRid este un material ecologic și durabil și, datorită structurii micro-poroase, este un bun izolator termic.

Pe de altă parte KefaTherm este un material simplu și ingenios, alcătuit dintr-o matrice unică de micro-pori, care este capabilă să rețină apa pe parcursul ciclului de condens și să o împingă înapoi în atmosferă o data ce temperatura este deasupra punctului de roua. KefaTherm devine uscat și gata pentru următorul ciclu de condens și va funcționa veșnic. Se folosește ca înlocuitor pentru izolațiile tradiționale, sub izolație pentru a reduce șansa de umezire a izolației și pagubele create de coroziune sau oriunde aveți o problemă cu condensul.

Așadar, KefaRid și KefaTherm elimină permanent igrasia și mucegaiul folosind tehnologii non-invazive, garanțiile acordate mergând până la 30 de ani.

Mai multe detalii puteți obține la telefon 0740-865.573 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…