Miercuri, 06 Mai 2020 11:44

Focus pe produse congelate, ambalaje, igienizare, înghețata și ulei în revista Gastromedia

 

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa, fiind distribuită unei bazede date cu peste 13.600 destinatari. Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 15 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de promovare pentru cei interesați de această piață. În plus, revista se trimite și în format digital la peste 23.500 de abonați online.

 

Ediția următoare a revistei este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte. Iată tematicile:

  • Produsele congelate salvează anul în HoReCa?
  • Ambalaje pentru livrări la domiciliu
  • Curățenia și dezinfecția - prioritate de top în HoReCa
  • Înghețata - șansa de Re-lansare din HoReCa
  • Uleiurile folosite în HoReCa
  • Sare, piper, zahăr, sosuri și condimente ambalate individual
  • Paste făinoase pentru sectorul HoReCa

uleiigiingh

În plus, ca promovarea să fie și mai eficientă vă oferim gratuit la orice machetă achiziționată, în cadrul tematicii, link-ul în ediția digitală care va fi asociat reclamei, în așa fel cei interesați de aceste produse pot ajunge direct pe site-ul dvs.

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 15 mai 2020.

Peste 23.500 de specialiști din restaurante, cantine, unități de catering, pensiuni, hoteluri şi cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Detalii la numărul de telefon 0733 313 042 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…