Vineri, 24 Ianuarie 2020 11:35

Înghețată, echipamente, soluții pentru fitness și SPA și multe alte în ediția următoare a revistei Gastromedia

 

Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediția specială dedicată GastroPan 2020, bucurându-se de o atenție sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziției. Această ediție a revistei este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 14 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de promovare pentru cei interesați de această piață. În plus, revista se trimite și în format digital la peste 23.000 de abonați online.

Analizând nevoile operatorilor din sectorul HoReCa (cititori ai revistei Gastromedia), am identificat faptul că, înaintea sezonului estival, aceștia sunt în căutarea celor mai bune:

  • materii prime pentru prepararea înghețatei
  • echipamente pentru industria de gelaterie
  • soluții de igienizare pentru curățenia unităților HoReCa
  • ceai

igiinghceai

  • storcătoare profesionale de fructe și legume
  • echipamente fitness pentru hoteluri
  • ulei
  • mobilier
  • soluții pentru SPA, wellness

uleispamobilier

În plus, ca promovarea să fie și mai eficientă vă oferim gratuit la orice machetă achiziționată, în cadrul tematicii, link-ul în ediția digitală care va fi asociat reclamei, în așa fel cei interesați de aceste produse pot ajunge direct pe site-ul dvs., precum și posibilitatea să ne trimiteți un text de maxim 800 de caractere în care puteți vorbi despre produsele firmei, pe care vom publica în revistă.

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 30 ianuarie 2020.

Peste 13.600 de specialiști din restaurante, cantine, unități de catering, pensiuni, hoteluri şi cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Detalii la numărul de telefon 0732 575 556 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…