Marți, 12 Martie 2019 09:23

Noi sortimente de înghețată în 2019

În România, clienții preferă înghețata, sorbeturile și deserturile de gelaterie mai ales în sezonul cald. Însă, după modelul din occident, și consumatorii români încep să aprecieze aceste produse indiferent de sezon, iar unitățile HoReCa care oferă clienților acest tip de desert și care vor să țină pasul cu trendurile anului 2019 în gelaterie, diferențiindu-se astfel față de concurență, au mai multe posibilități pentru dezvoltarea afacerii.

Expertarom Food Ingredients oferă, încă din 1995, o gamă largă de ingrediente şi echipamente, pentru toate domeniile industriei alimentare printre care și pentru gelaterie. Laura Ștefan, Marketing Manager la Expertarom Food Ingredients, ne-a relatat despre noutățile sezonului 2019 în gelaterie.

Am pregătit multe surprize și noutăți în gama Cremolinea pentru sezonul 2019: inovații în gust, ingrediente, echipamente și concepte de prezentare în vitrine. Exemplific doar câteva variante noi de gust care vor purta clienții într-o călătorie în jurul lumii: Tonka, conceptul Apă de cocos & Superfructe (alcătuit din 4 variante), Inca Power, Mango & friends și multe altele care vor putea fi savurate și în standul nostru de la GastroPan.

În plus, am creat o gamă de paste la ambalaje mici, Cremolinea Selection, dedicată maeștrilor cofetari și patiseri, pentru utilizarea în produse premium de cofetărie, dar și în gelaterie pe șarje mai mici - în cazul restaurantelor, cofetăriilor și unităților gastronomice.” – ne-a transmis Laura Ștefan, Marketing Manager din cadrul Expertarom Food Ingredients.

Expertarom Food Ingredients va participa la expoziția GastroPan 2019 și vă așteaptă cu noutățile anului 2019.

 

Articolul integral o găsiţi în ediţia februarie-martie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…