Vineri, 11 Ianuarie 2019 08:56

Hotelul Ramada Pitești **** - locul în care atenția la confort și detaliu primează

Hotelul Ramada Pitești **** situat în apropiere de centrul orașului și a mediilor de afaceri argeșene cu acces ușor din Autostradă ( km 115), s-a deschis oficial la 1 Septembrie 2011. Hotelul este pregătit să ofere clienților servicii de calitate într-un mediu modern, discret și primitor. Arhitectura modernă a hotelului este de la început un loc atrăgător în care atenția către confort și detaliu primează.

Hotelul Ramada Pitești **** pune la dispoziția oaspeților săi 135 camere (standard queen, junior suite, standard twin, apartament, executive queen, executive twin, apartament prezident), fiecare având în dotare linie telefonică digitală, acces gratuit la internet de mare viteză, televizor cu ecran LCD, minibar, cablu și programe TV prin satelit, sistem electronic de accesare camere pe bază de card. Interioarele camerelor au un design modern atent ales pentru a oferi eleganță și intimitate.

Centrul de conferință dispune de 8 săli de capacități diferite (de la 30 pana la 700 de participanți) ce pot găzdui evenimente precum: seminarii, conferințe de presă, ședințe executive, traininguri, teambuilding, recepții, nunți, banchete, botezuri. Toate sălile sunt mobilate modern și sunt dotate cu echipament tehnic performant, laptopuri, televizoare cu ecran LCD, video proiector, instalație sunet, etc.

În Restaurantul Mon’Arch se servesc specialități din bucătăria tradițională și cea internațională. Restaurantul este deschis atât pentru oaspeții din interiorul hotelului cât și din afara acestuia, fiind locul în care oricine își poate petrece ziua într-un mod cât mai plăcut. Restaurantul Coral își așteaptă zilnic clienții la micul dejun unde pot urmări pregătirea preparatelor în salon după cele mai moderne concepte în domeniu.

Centrul de fitness și relaxare, Wellness Jad Club, este dotat cu echipamente de ultimă generație. O gamă variată de servicii stau la dispoziția clienților: fitness, masaj, saună, jacuzzi.

Text: Hotel Ramada Piteşti

Aflaţi mai multe detalii din ediţia decembrie-ianuarie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…