Joi, 11 Octombrie 2018 08:40

Terase pline indiferent de sezon

Sezonul estival și vremea bună, cu căldură din plin au scos la terase aproape toată lumea. Fie că vorbim despre o terasă de restaurant, cofetărie sau cafenea, experiența pe care o trăiesc clienții este similară: sunt în căutarea unui spațiu în care să se relaxeze, să se răcorească și să ia masa, o gustare sau o cafea în compania prietenilor sau a familiei. Pentru specialiștii din industria ospitalității este foarte clar că vara o terasă este cheia businessului: orice unitate HoReCa, restaurant, bar sau bistro care are și o terasă atrage mai mulți potențiali clienți, creând posibilitatea unei noi surse de venit. Timpul petrecut pe terasa poate fi extins și în afara sezonului de vară, soluția e una simplă: cu ajutorul pergolelor și sistemelor de acoperire a teraselor dedicate sectorului HoReCa.

pergola

Un sistem de închidere al terasei este o opțiune bună pentru a vă putea bucura de aceasta pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau vreme, plus, datorită unui astfel de sistem terasa va fi protejată, intră mai multă lumină. Aflați despre oferte de pergole și sistemele de acoperire a teraselor și despre avantajele oferite de astfel de soluții:

”Întreprinderea noastră oferă soluții moderne de acoperire a teraselor pentru unitățile HoReCa, restaurante și cafenele. Pentru acest segment cel mai bine este să dispună de o terasă cu acoperire mobilă și retractabilă, astfel se poate transforma terasa deschisă într-o terasă închisă în funcție de sezon. Produsele noastre au un design modern și elegant, oferim acoperiri mobile cu sistem de profile din aluminiu de mare rezistență și cu vitrare groasă de 4 mm din policarbonat cu aspect de sticlă. Au o construcție înălțată, iar perete de capăt și de frontal sunt glisante împreună cu segmentul sau fixe. Pentru acoperire de terasă recomandăm două opțiuni: tip Terrace și tip Platform, în funcție de preferințe. Acoperirea tip Terrace are o secțiune transversală semi-arcuită, iar acoperirea tip Platform are un design unghiular pe partea superioară, cu secțiunea transversală semi-trapezoidală. Construcția acoperirii se realizează personalizat pentru fiecare unitate în parte, se poate alege dintre culorile standard de anodizat natural sau alb, bej, antracit, sau poate să fie orice culoare RAL, chiar și imitație de lemn.” – spune Levente Tubak de la DreamCover.

 

Articolul poate fi citit în ediţia august septembrie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…