Marți, 02 Octombrie 2018 09:48

Six in One - formula de succes în sectorul alimentar și HoReCa

 

Patru zile semnificative, sute de expozanți din Bulgaria și din străinătate, mii de vizitatori, numeroase oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și networking. Într-adevăr, aceasta va fi atmosfera promițătoare în care vor avea loc expozițiile MEATMANIA, THE WORLD OF MILK, BULPEK, SALON DE VIN, INTERFOOD & DRINK și SIHRE între 7 și 10 noiembrie, reunind sectorul alimentar cu cel de HoReCa la centrul expozițional Inter Expo Center din Bulgaria.

În acest an, evenimentul va depăși limitele sale. Toate cele șase săli expoziționale ale Inter Expo Center sunt rezervate în întregime. Sunt ocupate și sălile de conferință. Aproape 500 de companii din Bulgaria și din străinătate vor prezenta produse și idei, dintre care 162 vor participa pentru prima dată.

Pentru prima dată, Departamentul Agriculturii al Ambasadei SUA din Sofia va fi prezent prin participare colectivă. Potrivit organizatorilor, participarea colectivă a companiilor venind din Italia va fi cea mai mare în acest an. În sălile centrului expozițional Inter Expo Center vor expune companii din Italia, Austria, Regatul Unit, SUA, Grecia, România, Republica Macedonia, Thailanda, Olanda și Africa de Sud. Se observă o tendință de creștere intensă a numărului de expozanți care prezintă utilaje, echipamente specializate, ambalaje și tehnologii.

Evenimente conexe profesionale

Sălile expoziționale vor fi ”arena” evenimentului culinar GastronomiX, organizat de Asociația Bulgară a Bucătarilor Profesioniști. Cele mai bune ambalaje vor fi evaluate și premiate în cadrul Competiției Naționale de Ambalaje. În cadrul evenimentului vor fi premiate și cele mai originale produse și / sau aditivi de calitate.

Între 7 și 10 noiembrie, expozițiile internaționale MEATMANIA, THE WORLD OF MILK, BULPEK, SALON DE VIN, INTERFOOD & DRINK și SIHRE își vor deschide porțile pentru dezvoltarea sectorului alimentar. Urmăriți toate știrile pe http://food-exhibitions.bg/index.php/en

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…