Joi, 06 Septembrie 2018 08:05

Evenimentele perfecte sunt pregătite de experţi

Totuși, unde se formează acești specialiști? Diversificarea cerințelor cumpărătorilor și nevoia specialiștilor de a învăța să răspundă acestora a atras după sine, cum era firesc, apariția cursurilor de specializare.

Printre cele mai căutate astfel de sesiuni de pregătire sunt cele susținute de experți de talie internațională care pot aduce un plus de know-how și o perspectivă nouă asupra pieței și consumatorilor.

De ce să investești în cursuri de perfecționare? Răspunsul la această întrebare este: pentru că este rentabil. Este rentabil pentru o afacere ca angajații săi să fie specializați și să facă lucrurile urmând rețete clare și etape bine stabilite.

Constanța calității nu mai este astfel o problemă, însușirea corectă a rețetelor și a modurilor de lucru garantând obținerea acelorași rezultate cu fiecare ocazie. Clienții vor reveni pentru că au siguranța că de fiecare dată produsul lor preferat este la fel de gustos și arată la fel de apetisant.

Ca o consecință indirectă, costurile sunt reduse prin eliminarea pierderilor și a retururilor. Iar profitul poate crește semnificativ întrucât inovația va avea întotdeauna o marjă bună de profit.

 

Iată în continuare programul următoarelor cursuri:

 

24-25 septembrie 2018: Platouri culinare reci - modul 2

La cursul dedicat platourilor culinare reci puteţi învăţa în doar 2 zile, alături de un maestru bucătar talentat, să obţineţi preparate apetisante şi să le montaţi într-un mod cât mai atractiv.

25-26 septembrie 2018: Modelare flori din pastă de zahăr

Se va realiza mai multe tipuri de flori din pastă de zahăr, respectiv frunzele aferente, se va picta pe acestea și se va realiza buchete.

2-3 octombrie 2018: Bucătărie creativă pentru evenimente

Se va realiza un meniu complet cu 6 feluri de mâncare potrivit pentru o cină festivă, și un meniu de 3 feluri de mâncare potrivit pentru orice eveniment, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte.

8-9 octombrie 2018: Torturi şi deserturi dietetice

Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.

Octombrie 2018: Mese festive – Preparate calde din carne de pasăre

La acest curs se va învăţa pregătirea felului principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă, dar se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită.

15-16 octombrie 2018: Torturi consacrate

La acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca. 15 de torturi clasice.

17-18 octombrie 2018: Torturi la modă

Cursanţii vor învăţa pregătirea mai multor torturi care sunt mai rar realizate în ţară, cum ar fi: Tortul de prune cu inserţie de marţipan, Tortul cu căpşuni şi cu vin furmint de la Tokaj sau Tortul cu grilaj de zmeură etc.

22-23 octombrie2018: Cofetărie alternativă

Participând la acest curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să pregătiți o gamă largă de deserturi și torturi fără gluten, fără zahăr adăugat, fără lactate sau fără ouă. Produsele învățate și experimentate practic de cursanți includ produse de post, respectiv produse care pot fi consumate și de către clienții cu diferite intoleranțe alimentare (de gluten, lactoză ect.), și care prin gustul și aspectul vizual apetisant seamănă mult de produsele tradiționale.

24-25 octombrie 2018: Bucătărie alternativă

Cursanții acestui modul vor învăța meniuri complete de post, meniuri vegetariene sau vegane, meniuri fără gluten, meniuri cu și fără lactoză și ouă. Astfel produsele realizate răspund nevoilor multor clienți care au un regim alimentar special, cum sunt cei cu intoleranță alimentare (de gluten, lactoză ect.) sau cei care țin post, respectiv clienților gurmanzi care doresc să încearcă ceva special și delicios.

 

Aşadar, vă pregătim un program diversificat pentru toţi cei care doresc să se dezvolte în domeniu. Am dat start înscrierilor, rezervaţi-vă locul la cursul dorit din timp, deoarece locurile sunt limitate!

 

 Nu uitați, locurile sunt limitate, astfel grăbiți-vă să prindeți loc la cursul dorit!

Pentru detalii sau înscrieri la aceste cursuri contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…