Vineri, 20 Iulie 2018 08:58

Start înscrierilor la cele mai căutate cursuri!

Participarea la seminarii, cursuri practice sau expoziţii este una dintre modalităţile de a fi la curent cu toate noutăţile domeniului dar şi de a învăţa noi metode, tehnici sau chiar reţete.

Iată primele cursuri din perioada următoare:

 

20-21 august 2018: Mese festive – Preparate calde din carne de pasăre

Pe lângă felul principal realizat din carne de pui, raţă, curcan şi prepeliţă se vor pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse.

pasarea

3-4 septembrie 2018: Patiserie franţuzească

Participanţii vor învăţa să realizeze peste 20 de sortimente specifice patiseriei franţuzeşti cum ar fi croissantul, pain chocolate, pain raisin, profiterole cu umplutură sărată şi dulce, ecler, dar şi baguette pentru sandviş.

3-4 septembrie 2018: Mese festive – Preparate din care de porc, miel şi vită

Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se vor pregăti şi sosul şi garnitura potrivită.

porc

5-6 septembrie 2018: Brutărie artizanală

Înscriindu-vă la noul curs de brutărie artizanală puteţi învăţa, în doar două zile, întregul proces tehnologic necesar obţinerii a zeci de tipuri de pâine şi produse de patiserie. Mai mult, la acest curs se va învăţa şi procesul tehnologic de fabricaţie a produselor fără gluten.

11-12 septembrie 2018: Bucătărie creativă cu rețete de sezon

Participanții cursului vor învăța de la un maestru bucătar premiat la mai multe competiții culinare internaționale, precum Bocuse d’Or sau Cupa mondială în arta culinară Luxemburg, mai multe meniuri întregi de la aperitive reci până la felul principal și desert, care sunt perfect potrivite pentru evenimente speciale.

17-18 septembrie 2018: Torturi în formă animate

La acest modul se va învăţa pregătirea mai multor torturi având diferite forme animate, începând de la pregătirea blaturilor, cremelor, umplerea torturilor de bază până la modelarea tortului pentru crearea unei forme animate dorite, acoperirea acestuia, dar şi decorarea prin tehnica airbrush.

25-26 septembrie 2018: Modelare flori din pastă de zahăr

Cursanţii vor învăţa să formeze elementele structurale ale florilor din pastă de zahăr, să le combine şi să le modeleze pentru a obţine formele dorite. Se va realiza mai multe tipuri de flori din pastă de zahăr, respectiv frunzele aferente, se va picta pe acestea și se va realiza buchete.

1-2 octombrie 2018: Modelare zahăr/isomalt tras, suflat şi turnat

Veţi învăţa să topiţi zahărul la temperatura optimă, să îl turnaţi, să îl trageţi pentru a-i conferi un aspect mătăsos, dar şi să modelaţi la cald materia primă şi să îmbinaţi elementele pentru a obţine flori, compoziţii florale, panglici în mai multe culori, globuri, decoruri pentru torturi şi chiar piese artistice mai simple.

3-4 octombrie 2018: Torturi şi deserturi dietetice

Participanții acestui modul vor învăța realizarea mai multor produse de cofetărie, atât torturi, cât şi deserturi monoporții sau prăjituri fără zahăr şi/sau fără făină.

dietetic

15-16 octombrie 2018: Torturi consacrate

Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţinerii aluaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a cca. 15 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea Neagră sau tortul de ciocolată fără făină.

17-18 octombrie 2018: Torturi la modă

Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, torturile vor fi pregătite din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Tortul cu alune, Tortul cu căpşuni şi cu vin furmint de la Tokaj, Tortul cu grilaj de zmeură sau Tortul Mozart sunt doar câteva dintre torturile care vor fi pregătite la acest curs.

Aşadar, vă pregătim un program diversificat pentru toţi cei care doresc să se dezvolte în domeniu. Am dat start înscrierilor, rezervaţi-vă locul la cursul dorit din timp, deoarece locurile sunt limitate!

 

 Nu uitați, locurile sunt limitate, astfel grăbiți-vă să prindeți loc la cursul dorit!

 

Pentru detalii sau înscrieri la aceste cursuri contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…