Vineri, 04 Mai 2018 09:00

Couchette Traveller’s Bistro - Bună ziua, cu ce vă pot fi de folos?

Este tonul energic al vocii Alinei Mejdina din care întotdeauna transpare zâmbetul. Managerul Couchette Traveller’s Bistro coordonează atent echipa restaurantului întâmpinând fiecare oaspete printr-un bun venit călduros și o promisiune sinceră. Couchette Traveller’s Bistro reprezintă poarta de intrare, odată ce ai trecut pragul conceptului Business & Lifestyle, aparținând KRONWELL BRAȘOV HOTEL, fie ca oaspetele venit de departe care se îndreaptă către check-in, fie aparținând segmentului local.

Experiență adusă la pachet

Experiența câștigată în New York pentru o perioadă de 10 ani, încununată de activitatea din cadrul restaurantului The Leopard at des Artistes, acolo unde printre oaspeții casei se numără Tom Hanks, Madonna, Steve Martin, Paul McCartney și De Niro, vine în întâmpinarea susținerii serviciului premium promis clientului, de această dată în Brașov. Echipa KRONWELL se bucură că a „furat-o”!

La bloc start alături de și pentru parteneri

Proiectul hotelului s-a născut în Brașov din dorința sinceră a proprietarului de a ura un Bun venit așa cum și l-ar dori pentru el, într-o lume agitată dar cu așteptări ale oaspetelui în continuă creștere.

Un suflu nou

Conceptul Business & Lifestyle s-a dezvoltat, pas cu pas, în dorința de a oferi un suflu nou. Nu există produse de masă, facilitățile și dotările fiind desenate de către arhitect și adaptate dorințelor exclusiviste ale călătorului premium. Fiecare etapă a adus un plus în pachetul de servicii, terasa Couchette Marina prin ingeniozitatea conceptului de velier, extinderea BELAQVA Spa & Wellness pe cei 2000 mp prin inaugurarea piscinei și zonei de masaj Beauty Elements, deschiderea clubului Dash și patiseriei MADAME PRALLINI, laboratorul de produse premium pentru aici și acasă.

Jocul de frisbee

Atenția către detaliu face diferența și îi fac pe oaspeți să revină - saltelele premium Serta Perfect Sleeper, tehnologia dedicată centrului de conferințe Dale Carnegie, geometria sălii cu o capacitate de peste 800 mp și brandurile alese pentru cabinele de terapie BELAQVA Spa & Wellness, acolo unde un iz oriental ușor condimentat te transpune într-un ritual senzorial. Ron Kaufman și povestea discului Frisbee, un joc în care ai nevoie de cel puțin doi protagoniști, exemplifică cel mai bine interacțiunea dintre departamentele Kronwell Brașov Hotel, fiecare reprezentant al echipei alegând să ofere o mână de ajutor în procese, strategii și implementare pentru ca frisbee-ul să alunece facil mai departe subliniind grija față de client.

Highlights new meniu

Creme brulee de foie gras, Caviar de zmeură și smochine; Mușchi de vită cu mille feuille de cartofi și ciuperci; Chef’s signature (cremă fină de ciocolată, pere fierte în vin roșu, sorbet de zmeură cu busuioc)

Meserie sau pasiune?

La doar 7 ani a pregătit primul dish – pui cu smântână, pentru bunicul lui, cu ceea ce a găsit în frigider. Mai târziu a făcut un salt ingenios către Creme brulee de fois gras, caviar de zmeură și smochine, creat special pentru Couchette Traveller’s Bistro. Gustul, acesta este cel care se păstrează și care transformă clientul Couchette într-un ambasador al brandului.

Articolul integral poate fi citit în ediţia februarie martie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…