Luni, 29 Ianuarie 2018 11:01

Cursuri practice pentru bucătari şi în luna februarie

Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit la cursuri pentru a învăţa să creeze deserturi monoporții, torturi la modă de 16 felii, produse de patiserie și pâine cu și fără gluten. Participanții au dobândit noi experienţe şi pe latura gastronomică, participând la cursurile de mese festive – preparate calde. Aflaţi în continuare care sunt avantajele participării la cursurile practice organizate de Asociația PanGastRo și Boro Info în colaborare cu mulți parteneri:

 

gm pg

 

 

Curs de platouri reci la Brașov

Fie că este vorba de întruniri de familie mici sau evenimente mari, platourile gustoase şi atractive nu pot lipsi de pe mese. La acest modul aveţi posibilitatea de a învăţa să obţineţi platouri de preparate reci, urmărind tot procesul tehnologic de la procesarea ingredientelor şi prepararea alimentelor de bază, la combinarea şi montarea lor într-un mod cât mai apetisant şi mai estetic.

platou

 

Curs de bucătărie creativă cu rețete de sezon

Un preparat excelent are un gust foarte bun atunci când ingredientele sunt cele mai proaspete, de aceea la acest modul se va lucra cu rețete de sezon. La cursul de bucătărie creativă se va prezenta printre altele modalitățile de a combina produsele lactate cu alte preparate culinare având în vedere culoarea și aroma lor, arta de a prepara un steak perfect, procesul tehnologic întreg de a realiza preparate din somon și păstrăv, dar și procesul de conservare a legumelor prin vacuum.

buc

 

 

CALENDARUL CURSURILOR PROGRAMATE

5-6 februarie                                     Odorheiu Secuiesc                            Brutărie artizanală

12-13 februarie                                 Cluj-Napoca                                       Mini- torturi franțuzești

14-15 februarie                                 Cluj-Napoca                                       Macarons și Candy Bar

19-20 februarie                                 Brașov                                                 Platouri culinare reci

21-22 februarie                                 Odorheiu Secuiesc                            Bucătărie creativă

26-27 februarie                                 Odorheiu Secuiesc                            Cofetărie raw-vegan

28 februarie-1 martie                       Odorheiu Secuiesc                            Bucătărie raw-vegan

5-6 martie                                          Odorheiu Secuiesc                             Deserturi franțuzești

7-8 martie                                          Odorheiu Secuiesc                             Torturi la modă

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0756-610.883, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…