Luni, 08 Ianuarie 2018 09:45

LA MIA CUCINA DA MASSIMO

Începând cu toamna anului 2015, pentru a vă bucura de bucătăria italiană nu mai trebuie să călătoriți tocmai până în peninsulă. Este suficient să ajungeți la Timișoara și să treceți pragul La Mia Cucina Da Massimo. Veți putea savura acolo, într-o locație modernă, cele mai bune preparate specifice regiunii Emilia Romagna din Italia, deserturi și gelato și specialități din cafea. Amprenta principală asupra proiectului aparține firmei Bibas Group, care furnizează și ingredientele pentru gelaterie și cafenea. Iată ce am aflat suplimentar, după ce am stat de vorbă cu proprietarul afacerii:

 

 

Revista Gastromedia: Spuneți-ne câteva cuvinte despre locația pe care o conduceți.

LA MIA CUCINA DA MASSIMO reprezintă proiectul pilot, prima unitate a unui nou concept internațional.IMG 1187

Unicitatea și viabilitatea conceptului rezultă din combinația a trei componente perfecționate de-a lungul timpului de către noi: la mia cucina, bucătăria italiană autentică, la caffetteria, barul tipic italian și dolci e gelati, înghețata artizanală și deserturile specific italienești.

LA MIA CUCINA DA MASSIMO promovează specialitățile bucătăriei italiene tradiționale atât de populare peste tot în lume. Desigur, tradiția variază în funcție de arii geografice și prezintă diferențe de nuanță în funcție de viziunea celui care o pune în practică.

În aceste condiții, unicitatea și nucleul solid al meniului din LA MIA CUCINA DA MASSIMO sunt date de selecția ingredientelor de bază cu renume mondial, provenite din regiunea Emilia Romagna şi certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). E suficient să amintim doar cunoscutele Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.

Dincolo de clasica cultură espresso, bazată pe soluțiile brandului SEGAFREDO ZANETTI, LA CUCINA DA MASSIMO introduce inovații importante.

Categoria specialităților de cafea include flat white și frappé-uri pe bază de înghețată artizanală.

Noutăți absolute ale meniului de băuturi sunt și GALVANINA BIO SOFT DRINKS produse din apa minerală a celor mai vechi izvoare italiene și din sucul stors al fructelor proaspete.

În fine, meniul de băuturi propune o selecție exclusivă de vinuri italienești DOC și DOCG din zonele: Lombardia, Terentino Alto, Piemonte, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Sardinia, Campania și Sicilia.

 IMG 1153

Componenta dolci e gelati nu doar completează profilul conceptului LA MIA CUCINA DA MASSIMO, ci îi conferă un caracter integral, coerent.

Înghețata artizanală, compozițiile de cupe care se realizează din ea și deserturile artizanale ce se prepară zilnic din ingrediente proaspete și materii prime furnizate de liderul mondial în dezvoltarea de produse și idei pentru segmentul înghețatei artizanale, compania italiană MEC3.

Specialitățile prezentate în meniu au la bază ingrediente naturale, lipsite de adaosuri chimicale sau artificiale și sunt caracterizate de continua preocupare pentru inovație și conștiința caracterului sănătos.

 

 

Articolul complet poate fi citit în ediţia decembrie-ianuarie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 pagina

 

 

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…