Luni, 11 Decembrie 2017 08:31

Ediția aniversară a expoziției GastroPan, 19-22 aprilie 2018

Cel mai important eveniment al anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa – expoziția internațională GastroPan – va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018. Ediția de anul viitor va fi cea de-a zecea ediție a expoziției, o aniversare a timpului și eforturilor dedicate de către Boro-Info Group, în calitate de organizator, creșterii nivelului de profesionalism al sectoarelor vizate și de creare a celor mai bune oportunități pentru antreprenorii și afacerile din domeniu, prin intermediul GastroPan.

Creșterea și evoluția continuă a expoziției GastroPan este rezultatul unei strânse colaborări cu furnizori din întreaga lume, cu reprezentanți pe piața românească sau în căutare de reprezentanți/distribuitori în România.

Succesul notabil pe care l-a avut expoziția în rândul furnizorilor și în rândul vizitatorilor îndeamnă la o evoluție continuă, la identificarea de noi oportunități pentru companiile expozante și la soluții care să aducă împreună cererea și oferta.

Pentru anul 2018…

Datorită creșterii numărului de solicitări primite din partea companiilor expozante în acest an, dar și a unor noi companii din țară și străinătate, spațiul expozițional utilizat până în prezent nu a mai fost suficient. Mărirea suprafeței expoziționale a fost, așadar, o necesitate pentru a putea satisface cât mai multe dintre solicitările primite. Cei 8000 mp disponibili pentru anul 2018 sunt împărțiți în patru săli expoziționale, suplimentați de posibilitatea de a rezerva spații în exterior, pentru acele activități și exponate care au nevoie de un astfel de spațiu.

Mai mult, perioada în care expoziția este deschisă publicului a crescut la patru zile, ceea ce aduce un plus vizitatorilor, care au la dispoziție o zi în plus pentru a putea vizualiza, testa sau degusta cât mai multe dintre și soluțiile expuse. La rândul lor, expozanții vor avea șansa de a prezenta mai multe echipamente și soluții, de a pregăti demonstrații și prezentări extensive și de a avea mai multe întâlniri și discuții cu posibili parteneri care le trec pragul standului.

Vizitatorii – specialiști și antreprenori

Vizitarea expoziției este, pentru specialiștii și antreprenorii din panificație și cofetărie, o excelentă oportunitate de a lua contact cu mii de produse dedicate afacerilor lor. Timpul pe care l-ar petrece căutând cea mai potrivită soluție dintre cele disponibile este scurtat semnificativ, toate soluțiile aflându-se în același loc. Mai mult, oportunitatea de testare a unor echipamente și tehnologii aduse din afara țării special pentru GastroPan, cântărește greu în luarea unei decizii cu privire la o posibilă investiție. Reprezentanți ai producătorilor din întreaga lume sunt prezenți în standurile expozanților pentru a asista pe cei interesați și a le oferi informații esențiale despre modul de funcționare, avantajele și caracteristicile echipamentelor expuse.

Standurile furnizorilor de accesorii și materii prime găzduiesc programe interactive și demonstrații susținute de către renumiți cofetari, patisieri sau bucătari (din țară și străinătate), adresând problemele cele mai des întâlnite în brutării, patiserii și cofetării și oferind soluțiile lor pentru rezolvarea acestora. Mai mult, trendurile internaționale sunt transpuse în produse inovatoare realizate în cadrul acestor demonstrații.

 

GASTROPAN 2018
A X-a expoziţie internaţională de soluţii şi tehnologii pentru panificaţie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, 
paste făinoase, gelaterie, cafea, gastronomie și HoReCa

 19-22 aprilie 2018 |Târgu Mureş | Complex Expo Imperial Inn,Str. Gh. Doja nr. 231

Organizator: Boro-Info | 0266-219.392 | 0733-313.043
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pentru mai multe informații referitoare la participarea la cea de-a zecea ediție a expoziției,

sunați la numărul de telefon 0733-313.043 sau scrieți pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…