×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 42
Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (765)

Trimiteţi CV cu fotografie pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru detalii suplimentare apelaţi numărul 0266-213622, de luni până vineri între orele 8-16.
SOVATA – Hotel Danubius 4 sau 5 FEBRUARIE 2013 între orele 9-18 (Pentru fiecare zi de curs, locurile sunt limitate la 7-8 persoane)
Dedicată industriei alimentare, produselor de panificaţie şi patiserie, pizzeriilor, pastelor făinoase proaspete, confecţionării înghețatei, berii, vinului, produselor şi echipamentelor auxiliare pentru restaurante şi cafenele, sectorului hotelier, expoziția va avea loc la Bari, în perioada 16…
Grilajul are o denumire inspirată din cuvântul francez „grillige”, fiind un produs dulce obţinut dintr-un amestec de zahăr caramelizat şi alune mărunţite sau seminţe de susan, migdale ori nucă, laminat şi uscat. Deşi sunt mai…
A patra editie a competiei de arta culinara “Bucatarul de Aur al Bucurestiului”, s-a incheiat ieri 18 decembrie, cu o Seara de Gala, in cadrul careia cei peste 70 de invitati s-au bucurat de regal…
Dacă sunteţi în căutarea unui bucătar, barman sau ospătar pentru restaurantul dumneavoastră, sau dacă vă doriţi un nou loc de muncă în domeniul alimentaţiei publice, Gastromedia vă oferă şansa de a vă atinge scopul. Prin…
Bucureşti, decembrie 2012: Marţi, 11 decembrie, ora 20:00, la Gin Factory, în cadrul celei mai importante competiţii de barmani din România – Barmaniada 2012, se va desemna marele câştigător al titlului de “Barmanul Anului 2012”.…
Semifinala concursului Bucatarul de Aur al Bucurestiului a adus la Centrul de Excelenta inGastronomie si Tehnologie Alimentara Aroma sase echipe de bucatari de la Restaurant Noblesse,Hotel Ibis Nord, Restaurant Casa Doina, Restaurant Casa Mediterana, Grand…
Revista Gastromedia vă oferă o nouă şansă de a vă însuşi talentul sculpturii alimentare. În perioada 21-23 ianuarie 2013, un bucătar specializat în domeniu, un cuţit special pentru sculptură şi un întreg arsenal de fructe…
Pe lângă meseriile din industrie în care sunt deja pregătiţi elevii braşoveni, de anul viitor este posibil să fie instruiţi şi angajaţi din turism. Din anul şcolar 2013 – 2014 Şcoala Profesională Kronstadt s-ar putea…
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…