Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (671)

Ingrediente: 500 g creveți 500 g oase de pește pentru supă de bază 200 g ceapă 100 g roșii 60 g ardei 20 g usturoi 20 g cub supă de pește 500 ml smântână de…
Festivalul Internațional de Gastronomie din Istanbul desfășurat în perioada 22-25 februarie 2018 a adus Echipei de Bucătari a României 5 medalii de aur și 9 de argint, anunță Asociația Profesională Euro-Toques România. Bucătarii românii au…
Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Ediția aniversară GastroPan își așteaptă partenerii…
  Deși companiile străine dețin 70% din industrie și 50% din businessul total din România, afacerile românești domină în sectorul HoReCa - 80% și în industria alimentară - 60%, potrivit studiului „Capitalul Privat Românesc“ realizat de…
Avocado-ul aparţine acelei categorii foarte rare de fructe care conţine grăsimi nesaturate. Datorită conţinutului său bogat în uleiuri şi vitamina E, el poate fi utilizat nu doar ca aliment, ci şi în industria cosmeticelor. Multe…
Înnoptările turiştilor în structurile de primire turistică au crescut în anul 2017 cu 6,5%, informează Institutului Național de Statistică (INS). Potrivit aceleiași surse, în anul 2017, cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut…
CEZ Vanzare, furnizorul de energie electrica si gaze naturale pentru peste 1,3 milioane de romani din intreaga tara, vine in intampinarea antreprenorilor din industria de panificatie si morarit cu oferte personalizate, specifice nevoilor lor. Astfel,…
Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2018, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin proces…
Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit…
Materii prime Carne de vită de calitate superioară 0,700 kg Ceapă 0,150 kg Ţelină 0,100 kg Morcovi 0,200 kg Pătrujel şi păstrânac 0,150 kg Borş (R. 3) 1,000 l Leuştean 0,050 kg Pătrujel verde 0,050…
Pagina 5 din 48
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…