Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (680)

Prima parte a articolului puteţi să citiţi AICI. O altă utilitate a fotografierii mâncării este în advertising, unde accentul pe acest stil de viață cade mai bine și este mult mai clar finisat datorită situațiilor…
"Incepand cu data de 6 iulie 2018, produsul 'Salata cu icre de stiuca de Tulcea' a primit protectia nationala a sistemelor din domeniul calitatii conform legislatiei europene si nationale. Dreptul de utilizare a logo-ului national…
Restaurantul Grande Étoile este situat în partea nordică a Düsseldorf-ului, cu un design al anilor 20 care la prima impresie te lasă fără grai. A fost realizat cu atenție deosebită la detalii, combinând elemente art…
Ingrediente Carne de vită (file sau antricot) – 150 g Fistic – 5 g Migdale – 5 g Semințe de chia – 5 g Algă Nori – 2 buc. Cucamelons – 30 g Microgreens ridiche,…
Asociaţia PanGastRo în colaborare cu firma Boro Info Srl organizează un şir de cursuri practice de perfecţionare pentru bucătari, cofetari şi brutari în perioada următoare. În continuare vă prezentăm lista următoarelor cursuri:
Staropramen, berea care adaugă gust experiențelor memorabile, este alături de tine și anul acesta, la cea de-a treia ediție a Street Food Festival, cel mai mare eveniment de mâncare stradală din România. Iubitorii de street…
Ziua de luni, 21 mai 2018, a început pentru Karpaten Premium Angus în ferma Karpaten Meat Group, alături de bucătari pasionați și proprietari de restaurante, blogeri inspirați și antreprenori curajoși, presă națională și locală și…
Estetica mâncării reprezintă pentru bucătari și restaurante ce reprezintă moda pentru designeri și casele de modă, iar frumusețea este că cele două domenii nu sunt exclusive una față de cealaltă, ba chiar din contră. Adjectivul…
  IOANA BOGDAN a fost desemnată câştigătoarea celui mai mare concurs de ready meal din România – YOUNG CHEF by Angst & ULMA. Tânăra a primit titlul şi trofeul YOUNG CHEF, premiul de 1000 de…
Microplantele – denumite și microgreens sau vlăstari – sunt plante tinere, aflate în primul stadiu de dezvoltare (de obicei tulpina și primele două frunze). Se consumă ca atare și sunt incluse de nutriționiști în categoria…
Pagina 4 din 49
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…