Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (765)

Cea mai importantă competiție de gastronomie din lume, Bocuse d`Or ar fi urmat inițial să se desfășoare în luna mai 2020, însă pe fondul izbucnirii pandemiei COVID-19 a fost reprogramată pentru perioada 15-16 octombrie 2020.…
  În contextul creșterii numărului cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19, Guvernul a luat noi măsuri restrictive pentru persoanele fizice și agenții economici, valabile de la 1 august. Astfel, purtarea măștii va deveni obligatorie în anumite…
Pentru a supraviețui restricțiilor impuse afacerilor HoReCa, antreprenorii din domeniu caută să se adapteze oferind produse și servicii care atrag clienții și le inspiră încredere. Automatul de clătite americane PopCake este o soluție simplă, igienică…
  Guvernul a elaborat recent Planul Național de Investiții și Relansare Economică, document ce include detalii despre granturile disponibile pentru repornirea activităților economice. Sectorul HoReCa are la dispoziție o schemă de ajutor cu granturi între…
Contextul economic actual determină tot mai mulți operatori economici să ia măsuri pentru diminuarea pierderilor. În eventualitatea în care angajatorul întâmpină dificultăți financiare sau dorește eficientizarea activității, legea îi permite desființarea anumitor locuri de muncă,…
Specialiștii spun că nu cei mai puternici vor supraviețui acestei crize, ci aceea care vor fi dispuși să se adapteze mai ușor. Unele locații au răspuns la noile reglementări din domeniu prin simpla reașezare a…
  După aproape 5 luni cu ușile închise și cu activitatea drastic restricționată în plin sezon estival, este greu să transmiți mesaje pozitive managerilor din HoReCa. Cu toate acestea, există anumite idei, soluții și tehnologii…
Antreprenorii din HoReCa sunt în permanentă căutare de idei care să le repună în mișcare afacerile. Despre provocările actuale din sector dar și despre strategii, modele de afaceri, echipamente sau soluții care pot ajuta la…
Restricțiile impuse de pandemie în sectorul HoReCa au și o parte bună - timpul rămas disponibil poate fi investit în dezvoltarea deprinderilor gastronomice. Bucătari medaliați olimpic pregătesc lunile următoare cursuri cu tematici interesante, care vă…
Condensul este un fenomen care apare frecvent în sectorul HoReCa, generând deseori apariția mucegaiului și a igrasiei. Soluțiile clasice pentru combaterea acestor probleme pot fi costisitoare și nu întotdeauna își ating scopul. KefaRid este o…
Pagina 1 din 55
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…