Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (687)

În cadrul întâlnirii dintre organizatorii târgului GASTROPAN și SNICK AMBALAJE, în care s-au discutat modalitățile de sponsorizare și de promovare a participanților la evenimentul mai sus menționat redacția revistei Gastromedia, a luat un interviu managerului…
  9 Mai 2019 – Sala de Sport Colegiul Tehnic Mihai Bravu - “ziua alimentatiei sanatoase”   Proiectul Alimentatie rationala pentru sanatate s-a nascut in urma cu doi ani dupa un workshop pe care l-am sustinut…
De ce și cum să îi convingem pe clienții din restaurant să-și mănânce microplantele. Probabil că fiecare dintre noi s-a confruntat în copilărie cu îndemnul părinților sau al bunicilor: „Mănâncă-ți și legumele!”. Între timp am…
În România, clienții preferă înghețata, sorbeturile și deserturile de gelaterie mai ales în sezonul cald. Însă, după modelul din occident, și consumatorii români încep să aprecieze aceste produse indiferent de sezon, iar unitățile HoReCa care…
Preparatul este potrivit atât pentru o cină festivă, cât şi pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Învățați să pregătiți mai multe preparate culinare creative…
Domeniul relațiilor publice este foarte important în sfera HoReCa pentru că oferă posibilitatea producătorilor de a comunica cu toate grupele de consumatori și de a își face corect înțelese atât mesajele cât și produsele. Consumatorul…
Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr al revistei, ediția specială dedicată GastroPan 2019, februarie-martie. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de alimentație publică și HoReca,…
Echipa Malaeziei și-a impus talentul la Cupa Mondială a Patiseriei, competiție încheiată luni, 28 ianuarie, la Lyon. Prestigiosul cuncurs și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare în cadrul expoziției Sirha. Au concurat 63 de maeștri cofetari…
Ingrediente (5 porții): Linte roșie – 200 g Ceapă – 50 g Morcovi – 150 g Ardei kapia – 150 g Usturoi – 4 căței Pătrunjel rădăcină – 50 g Păstârnac – 50 g Țelină…
Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2019, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin proces…
Pagina 1 din 50
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…