Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (678)

Respirarea unui aer curat în bucătărie este ceea ce își doresc mulți furnizori și bucătari. Totuși, condițiile de ventilație din multe unități de alimentație publică din această țară sunt complet neadecvate. Deseori, calitatea aerului din…
Hotelul Ramada Pitești **** situat în apropiere de centrul orașului și a mediilor de afaceri argeșene cu acces ușor din Autostradă ( km 115), s-a deschis oficial la 1 Septembrie 2011. Hotelul este pregătit să…
Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2019, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin proces…
Experiența clientului a devenit unul dintre cele mai importante aspecte pentru operatorii HoReCa: de la cafenele până la restaurante, de la mici pensiuni și până la mari hoteluri, piața este atât de competitivă încât diferența…
Hotelurile, pensiunile, restaurantele, bistrourile, barurile și alte unități HoReCa sunt într-o competiție continuă nu doar în ceea ce privește atenția clienților și meniurile, ci și în ceea ce privește atmosfera în care intră clienții, designul.…
Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr apărut al revistei, ediția de iarnă, decembrie-ianuarie. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de alimentație publică și HoReca, puteți…
  Cotletul de mangaliță se formează după care se introduce în apă cu 4% sare și se lasă în soluție peste noapte. A doua zi se spală carnea după care se usucă și se trage…
Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch s-a desfășurat în perioada 24-28 noiembrie 2018 în cadrul târgului culinar Expogast. Expogast este o expoziție de gastronomie organizată la fiecare 4 ani la Luxemburg. În acest an,…
Miercuri, 5 Decembrie a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din capitala, cea de a 3-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi, profesori din licee din Bucuresti si…
Răspunsul pe scurt este simplu: 7 zile la frigider, între 4 și 7 grade Celsius pentru toate speciile, mai puțin busuiocul, care este mai sensibil la frig și are nevoie de o temperatură între 12…
Pagina 1 din 49
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…