Pentru perioada de toamnă vă pregătim o mulțime de cursuri, vă așteptăm cu cele mai căutate module, dar venim și cu tematici noi. În continuare vă prezentăm tematicile pregătite: 2-3 septembrie: Cofetărie alternativă – Odorheiu Secuiesc ...
Președintele Euro-Toques România, Chef Radu Zărnescu, a câștigat locul al III-lea la nivel mondial în concursul profesional The first World King Chefs Cooking Competition - 9th Culinary Artists International Competition din cadrul forumului G20 ...
Ro.aliment organizeaza in premiera nationala, campania de informare, educare si constientizare a beneficiilor consumului inteligent de alimente-echilibrat si in cantitati moderate. Scopul este de a demonta stirile false despre alimente si de a ...
Iată în continuare o reţetă inedită de Chef Dan Bogatu: Ton roșu cu pepene verde și cantalup, salată de microplante cu vinegretă de zmeură, coulis de ardei copt. Vinegretă de zmeură Ingrediente: Zmeură – 100 g Ulei de măsline – 25 g Suc de ...
Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat ...
Cadrul legal: Prin Legea nr. 30/2019  a fost aprobată  Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare aducând modificări și ...

Hide Main content block

Supă de hrean cu mușchiuleț de porc mangalița, spumă de hrea…

Ultimele ştiri

Rețetă pentru 10 porții   Ingrediente: Mușchiuleț de porc mangalița 400 g Hrean 300 g  Lecitină din soia 5 g  Apă 4 L  Ceapă 200 g Morcovi 200 g Țelină 100 g Cârnați afumați 100 g  Resturi de porc mangalița 0,5...

Citeşte mai departe

Tematicile ediţiei iunie-iulie a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 13 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de...

Citeşte mai departe

Ediţia aprilie - mai a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr al revistei, aprilie - mai. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de alimentație publică...

Citeşte mai departe

10 lucruri HENDI pe care ar trebui să le ai într-o bucătărie…

Ultimele ştiri

Poate că gătești deja acasă de ceva timp. Sau poate abia acum începi să faci primii pași în bucătărit, inspirat de show-urile de cooking de la televizor. Indiferent din ce...

Citeşte mai departe

Stil de viata sanatos la Colegiul Mihai Bravu

Ultimele ştiri

Joi, 9 Mai 2019, a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editiei a simpozionului Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi si profesori...

Citeşte mai departe

Simpozionul regional Alimentatie rationala pentru sanatate, …

Ultimele ştiri

  Joi, 9 mai, va avea loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Cele mai recente cercetari din domeniul...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…