Domnul Dumitru Luca, managerul și administratorul agenției de turism Corali și membru ANAT cu o vechime de 21 de ani în asociație (din primăvara anului 1999), a devenit noul președinte ANAT pentru mandatul 2020-2022. În mandatul 2018-2020, Dl. ...
HoReCa Insight alături de HORA, autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, a organizat în data de 25 iunie 2020 conferința HoReCa Re:Start, a treia din seria HORA Power Brunch. Conferința a avut loc pe pajiștea din curtea ...
Tipografia Global Print lansează un produs special care să ajute industria HoReCa, atât de încercată în această perioadă. Meniurile de restaurant tipărite pe carton sintetic sunt rezistente la diverse soluții dezinfectante, la spălare cu apă, la ...
  Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat marți seara la Digi24 că la finalul acestei săptămâni se va lua decizia redeschiderii restaurantelor, însă acest lucru nu va fi posibil „dacă se mențin lucrurile astea”, făcând referire la ...
Șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunțat marți, 16 iunie, ca operatorii economici precum hoteluri, restaurante şi cafenele sunt scutiţi încă 90 de zile de la plata impozitului specific în acest an. Plata impozitului se amână până ...
Datorită restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 în România și alte țări din Europa, în urma consultărilor purtate de organizatori cu expozanții, vizitatorii și parteneri, s-a decis de comun acord amânarea Expoziției Internaționale GastroPan ...

Hide Main content block

Firme românești premiate de Institutul Internațional al Gust…

Ultimele ştiri

  Peste 800 de producători de alimente și băuturi din întreaga lume și-au trimis produsele pentru a fi testate de prestigioșii bucătari și somelieri ai Institutului Internațional al Gustului. 1510 de...

Citeşte mai departe

De ce să folosiți produsele ambalate în doză unică (plic sau…

Ultimele ştiri

În noile condiții de igienă care se impun fluxului din restaurante pe perioada pandemiei COVID-19

Citeşte mai departe

Asigură-te că eticheta produsului tău corespunde cerințelor!

Ultimele ştiri

  Majoritatea producătorilor din industria alimentară, care lansează noi produse sau au deja produse pe piață, se confruntă cu problema etichetării corespunzătoare a produselor. Etichetarea trebuie să respecte niște acte legislative...

Citeşte mai departe

Studiu: Industria HoReCa își revine. Românii vor să iasă în …

Ultimele ştiri

    Tipul de locație preferat pentru a ieși în oraș după ridicarea stării de urgență este restaurantul standard (47%) 77% dintre români preferă o distanță mai mare între mese față de până...

Citeşte mai departe

Scapă de virusuri și bacterii cu aparatele pentru dezinfecți…

Ultimele ştiri

Pandemia de coronavirus a impus reguli noi de funcționare în unitățile HoReCa, inclusiv restricții privind distanțarea socială dar și obligația de a asigura spații și suprafețe curate și sterile. Echipamentele...

Citeşte mai departe

TRUST MARK: Certificat de bune practici în vederea protejări…

Ultimele ştiri

Pentru sănătatea afacerii tale este esențial să iei măsurile de protejare a sănătății ce câștigă încrederea clienților și angajaților.

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…