Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr al revistei, aprilie - mai. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de alimentație publică și HoReca, puteți să citiţi un raport despre Expoziţia ...
Poate că gătești deja acasă de ceva timp. Sau poate abia acum începi să faci primii pași în bucătărit, inspirat de show-urile de cooking de la televizor. Indiferent din ce categorie faci parte, calitatea mâncării pe care o prepari depinde în mare ...
Joi, 9 Mai 2019, a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editiei a simpozionului Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi si profesori din licee bucurestene, inspectorii de la Casa Corpului Didactic, ...
Elevii din clasele a II-a și a III-a din Brașov au avut posibilitatea de a participa la proiectul educațional organizat de ANBCT, ”Bobul de grâu – o călătorie în lumea bucuriei”, care s-a desfășurat în data de 15 aprilie 2019. [lightbox ...
În cadrul întâlnirii dintre organizatorii târgului GASTROPAN și SNICK AMBALAJE, în care s-au discutat modalitățile de sponsorizare și de promovare a participanților la evenimentul mai sus menționat redacția revistei Gastromedia, a luat un interviu ...
  Joi, 9 mai, va avea loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, cea de a 4-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Cele mai recente cercetari din domeniul nutritiei arata ca inca nu am invatat sa ne ...

Hide Main content block

Economie circulară, biodegradabilitate și compostabilitate –…

Ultimele ştiri

În cadrul întâlnirii dintre organizatorii târgului GASTROPAN și SNICK AMBALAJE, în care s-au discutat modalitățile de sponsorizare și de promovare a participanților la evenimentul mai sus menționat redacția revistei Gastromedia...

Citeşte mai departe

Alimentatie rationala pentru sanatate, editia 4-a

Ultimele ştiri

  9 Mai 2019 – Sala de Sport Colegiul Tehnic Mihai Bravu - “ziua alimentatiei sanatoase”   Proiectul Alimentatie rationala pentru sanatate s-a nascut in urma cu doi ani dupa un workshop pe care...

Citeşte mai departe

Microplantele în restaurante – HoReCa Trends

Ultimele ştiri

De ce și cum să îi convingem pe clienții din restaurant să-și mănânce microplantele. Probabil că fiecare dintre noi s-a confruntat în copilărie cu îndemnul părinților sau al bunicilor: „Mănâncă-ți și...

Citeşte mai departe

Noi sortimente de înghețată în 2019

Ultimele ştiri

În România, clienții preferă înghețata, sorbeturile și deserturile de gelaterie mai ales în sezonul cald. Însă, după modelul din occident, și consumatorii români încep să aprecieze aceste produse indiferent de...

Citeşte mai departe

Rolo de puicuță cu spanac și brânză afumată, cartofi cu eșal…

Ultimele ştiri

Preparatul este potrivit atât pentru o cină festivă, cât şi pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Învățați să pregătiți...

Citeşte mai departe

PR STRATEGIC PENTRU UN AN 2019 DE SUCCES în sfera HoReCa din…

Ultimele ştiri

Domeniul relațiilor publice este foarte important în sfera HoReCa pentru că oferă posibilitatea producătorilor de a comunica cu toate grupele de consumatori și de a își face corect înțelese atât...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…