Cea mai importantă competiție de gastronomie din lume, Bocuse d`Or ar fi urmat inițial să se desfășoare în luna mai 2020, însă pe fondul izbucnirii pandemiei COVID-19 a fost reprogramată pentru perioada 15-16 octombrie 2020. Organizatorii au anunțat ...
  În contextul creșterii numărului cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19, Guvernul a luat noi măsuri restrictive pentru persoanele fizice și agenții economici, valabile de la 1 august. Astfel, purtarea măștii va deveni obligatorie în anumite ...
Pentru a supraviețui restricțiilor impuse afacerilor HoReCa, antreprenorii din domeniu caută să se adapteze oferind produse și servicii care atrag clienții și le inspiră încredere. Automatul de clătite americane PopCake este o soluție simplă, ...
  Guvernul a elaborat recent Planul Național de Investiții și Relansare Economică, document ce include detalii despre granturile disponibile pentru repornirea activităților economice. Sectorul HoReCa are la dispoziție o schemă de ajutor cu ...
Contextul economic actual determină tot mai mulți operatori economici să ia măsuri pentru diminuarea pierderilor. În eventualitatea în care angajatorul întâmpină dificultăți financiare sau dorește eficientizarea activității, legea îi permite ...
Specialiștii spun că nu cei mai puternici vor supraviețui acestei crize, ci aceea care vor fi dispuși să se adapteze mai ușor. Unele locații au răspuns la noile reglementări din domeniu prin simpla reașezare a meselor pe terasă, în timp ce altele au ...

Hide Main content block

O șansă pentru întărirea echipei - idei pentru relansarea af…

Ultimele ştiri

  După aproape 5 luni cu ușile închise și cu activitatea drastic restricționată în plin sezon estival, este greu să transmiți mesaje pozitive managerilor din HoReCa. Cu toate acestea, există anumite...

Citeşte mai departe

Workshop gratuit cu degustare de clătite americane

Ultimele ştiri

Antreprenorii din HoReCa sunt în permanentă căutare de idei care să le repună în mișcare afacerile. Despre provocările actuale din sector dar și despre strategii, modele de afaceri, echipamente sau...

Citeşte mai departe

Noi cursuri culinare programate la Brașov și Satu Mare

Ultimele ştiri

Restricțiile impuse de pandemie în sectorul HoReCa au și o parte bună - timpul rămas disponibil poate fi investit în dezvoltarea deprinderilor gastronomice. Bucătari medaliați olimpic pregătesc lunile următoare cursuri...

Citeşte mai departe

Scapă de mucegai și igrasie cu KefaRid și KefaTherm

Ultimele ştiri

Condensul este un fenomen care apare frecvent în sectorul HoReCa, generând deseori apariția mucegaiului și a igrasiei. Soluțiile clasice pentru combaterea acestor probleme pot fi costisitoare și nu întotdeauna își...

Citeşte mai departe

Descoperă secretele distilării pălincii de fructe premium

Ultimele ştiri

  Dacă vrei să îți impresionezi clienții și partenerii cu o băutură artizanală de calitate premium, meșterită în inima Transilvaniei exclusiv din fructe autohtone, Manufactura de pălincă premium REMEDIUM® te ajută...

Citeşte mai departe

Igienă și siguranță pentru clienți și angajați - idei pentru…

Ultimele ştiri

Sectorul HoReCa are poate cel mai mult de suferit dintre toate sectoarele economice, în contextul pandemiei. Când și cum vor porni afacerile din domeniu, cum putem gestiona situația și cum...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…