În cadrul întâlnirii dintre organizatorii târgului GASTROPAN și SNICK AMBALAJE, în care s-au discutat modalitățile de sponsorizare și de promovare a participanților la evenimentul mai sus menționat redacția revistei Gastromedia, a luat un interviu ...
  9 Mai 2019 – Sala de Sport Colegiul Tehnic Mihai Bravu - “ziua alimentatiei sanatoase”   Proiectul Alimentatie rationala pentru sanatate s-a nascut in urma cu doi ani dupa un workshop pe care l-am sustinut in cadrul “Taste of ...
De ce și cum să îi convingem pe clienții din restaurant să-și mănânce microplantele. Probabil că fiecare dintre noi s-a confruntat în copilărie cu îndemnul părinților sau al bunicilor: „Mănâncă-ți și legumele!”. Între timp am crescut și am aflat că ...
În România, clienții preferă înghețata, sorbeturile și deserturile de gelaterie mai ales în sezonul cald. Însă, după modelul din occident, și consumatorii români încep să aprecieze aceste produse indiferent de sezon, iar unitățile HoReCa care oferă ...
Preparatul este potrivit atât pentru o cină festivă, cât şi pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Învățați să pregătiți mai multe preparate culinare creative la cursul de Bucătărie Creativă, ...
Domeniul relațiilor publice este foarte important în sfera HoReCa pentru că oferă posibilitatea producătorilor de a comunica cu toate grupele de consumatori și de a își face corect înțelese atât mesajele cât și produsele. Consumatorul român, sub ...

Hide Main content block

Ediţia februarie - martie a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr al revistei, ediția specială dedicată GastroPan 2019, februarie-martie. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul...

Citeşte mai departe

Un desert 100% vegan a câștigat Cupa Mondială a Patiseriei

Ultimele ştiri

Echipa Malaeziei și-a impus talentul la Cupa Mondială a Patiseriei, competiție încheiată luni, 28 ianuarie, la Lyon. Prestigiosul cuncurs și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare în cadrul expoziției Sirha. Au...

Citeşte mai departe

Supă cremă de linte cu mentă, microgreens și flakes de lipie…

Ultimele ştiri

Ingrediente (5 porții): Linte roșie – 200 g Ceapă – 50 g Morcovi – 150 g Ardei kapia – 150 g Usturoi – 4 căței Pătrunjel rădăcină – 50 g Păstârnac – 50 g Țelină Apio – 3...

Citeşte mai departe

Aer curat - și în bucătărie - partea I

Ultimele ştiri

Respirarea unui aer curat în bucătărie este ceea ce își doresc mulți furnizori și bucătari. Totuși, condițiile de ventilație din multe unități de alimentație publică din această țară sunt complet...

Citeşte mai departe

Hotelul Ramada Pitești **** - locul în care atenția la conf…

Ultimele ştiri

Hotelul Ramada Pitești **** situat în apropiere de centrul orașului și a mediilor de afaceri argeșene cu acces ușor din Autostradă ( km 115), s-a deschis oficial la 1 Septembrie...

Citeşte mai departe

Tematicile ediţiei următoare a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2019, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…