Peste 800 de producători de alimente și băuturi din întreaga lume și-au trimis produsele pentru a fi testate de prestigioșii bucătari și somelieri ai Institutului Internațional al Gustului. 1510 de produse au primit binecunoscutul premiu ...
În noile condiții de igienă care se impun fluxului din restaurante pe perioada pandemiei COVID-19   Ceea ce a atins cu mâna clientul, din păcate, e susceptibil a fi infectat. Clientul rămâne cel mai important element al activității ...
  Majoritatea producătorilor din industria alimentară, care lansează noi produse sau au deja produse pe piață, se confruntă cu problema etichetării corespunzătoare a produselor. Etichetarea trebuie să respecte niște acte legislative, iar ...
    Tipul de locație preferat pentru a ieși în oraș după ridicarea stării de urgență este restaurantul standard (47%) 77% dintre români preferă o distanță mai mare între mese față de până acum Soluții pentru jucătorii din HoReCa: ...
Pandemia de coronavirus a impus reguli noi de funcționare în unitățile HoReCa, inclusiv restricții privind distanțarea socială dar și obligația de a asigura spații și suprafețe curate și sterile. Echipamentele pentru dezinfecție și dezodorizare ...
Pentru sănătatea afacerii tale este esențial să iei măsurile de protejare a sănătății ce câștigă încrederea clienților și angajaților. URS CERTIFICĂRI lansează TRUST MARK, certificat ce atestă respectarea normelor legale în vigoare și a celor mai ...

Hide Main content block

Termen posibil pentru redeschiderea HoReCa: 1 sau 15 iunie?

Ultimele ştiri

  Reprezentanții patronatelor din turism au participat, la începutul acestei săptămâni, la o rundă de consultări cu primul ministru, pe tema calendarului de redeschidere a unităților HoReCa. Deși nu s-a ajuns...

Citeşte mai departe

De ce să folosiți produsele ambalate în doză unică (plic sau…

Ultimele ştiri

În noile condiții de igienă care se impun fluxului din restaurante pe perioada pandemiei COVID-19   Ceea ce a atins cu mâna clientul, din păcate, e susceptibil a fi infectat. Clientul rămâne...

Citeşte mai departe

INSP: Recomandări privind funcționarea unităților de cazare …

Ultimele ştiri

Specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică au elaborat un set de recomandări de sănătate publică privind măsurile generale de relaxare a restricțiilor impuse de starea de urgență pentru limitarea răspândirii...

Citeşte mai departe

ULTIMĂ ORĂ: Restaurantele vor fi deschise în trei etape

Ultimele ştiri

Restaurantele vor fi deschise în trei etape, începând cu terasele acestora, apoi cu spațiul interior doar la jumătate din capacitate și, ulterior, în a treia etapă, cu întregul spațiu, a...

Citeşte mai departe

Focus pe produse congelate, ambalaje, igienizare, înghețata …

Ultimele ştiri

  Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa, fiind distribuită unei bazede date cu peste...

Citeşte mai departe

Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității IMM-u…

Ultimele ştiri

Cadrul legal: În Monitorul Oficial nr. 283/04.04.2020 a fost publicată OUG nr. 42/2020 care modifică și completează OUG 110/2017 privind programul de susținere a IMM, precum și pentru aprobarea Schemei...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…