Hide Main content block
Noile trenduri se reflectă și în scaunele și fotoliile desti…

Hotelurile, pensiunile, restaurantele, bistrourile, barurile și alte unități HoReCa sunt într-o competiție continuă nu doar în ceea ce privește atenția clienților și meniurile, ci și în ceea ce privește atmosfera...
Citeşte mai departeEdiţia decembrie - ianuarie a revistei Gastromedia

Cititorii revistei Gastromedia se pot bucura de cel mai recent număr apărut al revistei, ediția de iarnă, decembrie-ianuarie. Din ediția aceasta aflați cele mai proaspete informații legate de sectorul de...
Citeşte mai departeCotlet de mangaliță cu ciuperci și paste

Cotletul de mangaliță se formează după care se introduce în apă cu 4% sare și se lasă în soluție peste noapte. A doua zi se spală carnea după care se...
Citeşte mai departeSucces român la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg

Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch s-a desfășurat în perioada 24-28 noiembrie 2018 în cadrul târgului culinar Expogast. Expogast este o expoziție de gastronomie organizată la fiecare 4 ani...
Citeşte mai departeLiceeni de toata lauda la Alimentatie rationala pentru sanat…

Miercuri, 5 Decembrie a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din capitala, cea de a 3-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi, profesori din...
Citeşte mai departeCum păstrăm microplantele?

Răspunsul pe scurt este simplu: 7 zile la frigider, între 4 și 7 grade Celsius pentru toate speciile, mai puțin busuiocul, care este mai sensibil la frig și are nevoie...
Citeşte mai departeAlimentatie rationala pentru sanatate, editia a 3-a
Miercuri, 5 Decembrie 2018 la orele 10.00, va avea loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucuresti, simpozionul regional Alimentatie rationala pentru sanatate, editia a 3-a. Educatia alimentara este baza unui…
Lipie din năut - reţetă
Mai jos găsiţi reţeta lipiei din năut, pentru 2 porții: Ingrediente Pentru lipie: 120 g făină de năut Bicarbonat de sodiu Sare neagră Usturoi pudră Chimion Piper multicolor Turmeric 1 lingură ulei de măsline 200 ml apă Ulei de cocos, pentru prăjit Pentru…
Sistem de ventilare pentru bucătării profesionale
O ventilare bună în bucătăriile profesionale este mereu esențială. Bucătăria centrală din aeroportul Vaclav Havel din Praga, care gătește pentru 14 centre de catering, operate de Lagardere Travel Retail și…
CONCURSURILE GASTROPAN 2019 - secţiunea de gastronomie
În cea de-a treia zi a expoziţiei GastroPan, se va desfășura jurizarea categoriei Gastronomie a concursurilor GastroPan, măiestria platourilor și sculpturilor pregătite de către concurenţi făcând deliciul publicului vizitator. Vor…
În focus în ediţia următoare a revistei Gastromedia
Revista Gastromedia oferă posibilități reale de promovare pentru cei interesați de domeniul HoReCa, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu. Tematicile abordate de următoarea ediție a…
PALUX rescrie conceptul de cooking profesional. Cum păstrezi aspectul, aroma, gustul ingredientelor și timpul scurt de preparare?
Fiecare prânz devine o nouă aventură care abia așteaptă să fie cucerită. Fiecare cină sau eveniment devine o experiență culinară demnă de pus în ramă alături de prieteni. Cam așa…
Profesioniștii din HoReCa se întâlnesc la GastroPan 2019 – 28-30 martie, Arad
Cea de-a XI-a ediție a expoziției GastroPan se va desfăşura în perioada 28-30 martie 2019, la Arad, la al doilea complex expozițional ca mărime din România, într-o locație recent modernizată…
Impermeabilizarea și protecția suprafețelor food și non food
În foarte multe cazuri mă întâlnesc cu problema întreținerii eficiente a suprafețelor, în special a pardoselilor sensibile, care pot fi afectate ușor și care acumulează cu ușurință murdăria aderentă. Vorbesc de…
Stimulentele financiare acordate din bugetul asigurărilor pentru șomaj în favoarea angajatorilor și șomerilor - partea I
Context legal: În Monitorul Oficial nr. 577/09.07.2018 a fost publicată Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 60/05.07.2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul forței de muncă (actele…
- 1
- 2
- 3