Ca urmare a adoptării de către executiv la 30.12.2020 a Ordonanței de Urgență privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentație ...
Asociația PanGastRo, în colaborare cu Jónás Dénes, trainer autorizat al SCA (Speciality Coffee Association) și BIBAS Group, organizează un curs profesional de barista cu tematica preparării cafelei de tip espresso și a băuturilor cu lapte, pe bază ...
Prezentarea soluțiilor, produselor, materiilor prime însoțită cu demonstrații practice și degustări reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de promovare, iar găsirea unui spațiu adecvat pentru acesta poate fi o provocare. Firma Boro ...
Prin Programul de finanțare „ElectricUP” se acordă un ajutor de minimis beneficiarilor întreprinderi mici și mijlocii în sensul Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu modificările și ...
Guvernul României, la inițiativa Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a adoptat vineri, 04 decembrie 2020, Ordonanța de Urgență privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul ...
Tipografia Global Print lansează un produs special care să ajute industria HoReCa, atât de încercată în această perioadă. Meniurile de restaurant tipărite pe carton sintetic sunt rezistente la diverse soluții dezinfectante, la spălare cu apă, la ...

Hide Main content block

De ce sunt necesare monodozele în distanțare socială?

Ultimele ştiri

Sosierele = o problemă.Prin folosire fără a fi dezinfectate după fiecare client pot transmite boli. Noile condiții de igienă din restauranteCităm: „se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte...

Citeşte mai departe

Workshop: Preparate culinare din carne de porc, miel şi vită

Ultimele ştiri

  În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde din carne de porc, miel şi vită. Acest modul de...

Citeşte mai departe

Cum reduci costurile prin achiziții și parteneriate intelige…

Ultimele ştiri

  Noua normalitate a impus locațiilor HoReCa reguli stricte privind siguranța clienților și angajaților dar și necesitatea identificării de soluții rapide pentru menținerea afacerii. Statistici ne arată că luna octombrie a...

Citeşte mai departe

Furnizorii din HoReCa pot profita de tematicile abordate în …

Ultimele ştiri

  Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 15 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute, revista...

Citeşte mai departe

GASTROPAN 2021 VA FI O EXPOZIȚIE HIBRIDĂ - EXPERIENȚA LIVE C…

Ultimele ştiri

  Ediția următoare a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 11-13 martie 2021, în centrul expozițional Expo Arad, iar în contextul pandemiei această ediție va oferi o experiență unică...

Citeşte mai departe

Alpin Resort Hotel obține certificarea „Safe Guard by Bureau…

Ultimele ştiri

Bureau Veritas România a finalizat recent certificarea Alpin Resort Hotel din Poiana Brașov, în conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul Coronavirus. Alpin Resort devine...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…