Cupa Mondială de Gastronomie Villeroy & Boch s-a desfășurat în perioada 24-28 noiembrie 2018 în cadrul târgului culinar Expogast. Expogast este o expoziție de gastronomie organizată la fiecare 4 ani la Luxemburg. În acest an, 8.000 de expozanți ...
Miercuri, 5 Decembrie a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din capitala, cea de a 3-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi, profesori din licee din Bucuresti si inspectorii de la ISMB, Casa ...
Răspunsul pe scurt este simplu: 7 zile la frigider, între 4 și 7 grade Celsius pentru toate speciile, mai puțin busuiocul, care este mai sensibil la frig și are nevoie de o temperatură între 12 și 15 grade Celsius. Sunt însă câteva detalii care fac ...
Mai jos găsiţi reţeta lipiei din năut, pentru 2 porții: Ingrediente Pentru lipie: 120 g făină de năut Bicarbonat de sodiu Sare neagră Usturoi pudră Chimion Piper multicolor Turmeric 1 lingură ulei de măsline 200 ml apă Ulei de cocos, ...
O ventilare bună în bucătăriile profesionale este mereu esențială. Bucătăria centrală din aeroportul Vaclav Havel din Praga, care gătește pentru 14 centre de catering, operate de Lagardere Travel Retail și în care se pregătește aproape o jumătate de ...
În cea de-a treia zi a expoziţiei GastroPan, se va desfășura jurizarea categoriei Gastronomie a concursurilor GastroPan, măiestria platourilor și sculpturilor pregătite de către concurenţi făcând deliciul publicului vizitator. Vor fi premiate, în ...

Hide Main content block

CONCURSURILE GASTROPAN 2019 - secţiunea de gastronomie

Ultimele ştiri

În cea de-a treia zi a expoziţiei GastroPan, se va desfășura jurizarea categoriei Gastronomie a concursurilor GastroPan, măiestria platourilor și sculpturilor pregătite de către concurenţi făcând deliciul publicului vizitator. Vor...

Citeşte mai departe

În focus în ediţia următoare a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Revista Gastromedia oferă posibilități reale de promovare pentru cei interesați de domeniul HoReCa, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu. Tematicile abordate de următoarea ediție a...

Citeşte mai departe

PALUX rescrie conceptul de cooking profesional. Cum păstrezi…

Ultimele ştiri

Fiecare prânz devine o nouă aventură care abia așteaptă să fie cucerită. Fiecare cină sau eveniment devine o experiență culinară demnă de pus în ramă alături de prieteni. Cam așa...

Citeşte mai departe

Profesioniștii din HoReCa se întâlnesc la GastroPan 2019 – 2…

Ultimele ştiri

Cea de-a XI-a ediție a expoziției GastroPan se va desfăşura în perioada 28-30 martie 2019, la Arad, la al doilea complex expozițional ca mărime din România, într-o locație recent modernizată...

Citeşte mai departe

Impermeabilizarea și protecția suprafețelor food și non food

Ultimele ştiri

În foarte multe cazuri mă întâlnesc cu problema întreținerii eficiente a suprafețelor, în special a pardoselilor sensibile, care pot fi afectate ușor și care acumulează cu ușurință murdăria aderentă. Vorbesc de...

Citeşte mai departe

Stimulentele financiare acordate din bugetul asigurărilor pe…

Ultimele ştiri

Context legal: În Monitorul Oficial nr. 577/09.07.2018 a fost publicată Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 60/05.07.2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul forței de muncă (actele...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…