A Gastromedia vendéglátói szaklap augusztus-szeptemberi lapszámának fő témái

Jelenleg szerkesztik a Gastromedia vendéglátói szaklap augusztus-szeptemberi lapszámát, amely számos hasznos és érdekes témával szolgál olvasói számára, és hatékony reklámozási lehetőségeket ajánl az ipar beszállítóinak.

A Gastromedia szaklap több mint 11 éve a vendéglátóipar és közétkeztetés szolgálatában áll, amely a szakmában tevékenykedő szolgáltatóknak és vállalkozónak nyújt hasznos információkat azokról a tevékenységi területekről, amelyekben ezen vállalkozások érdekeltek. A szaklap tehát egy hatékony népszerűsítési eszközt kínál a vendéglátóipar beszállítóinak: tapasztalt profik által írt szakmai cikkekkel összekapcsolható reklámfelületet.

GM FB-AD1200x628

A következő lapszám fő témái:
előcsomagolt fogyó termékek feliratozása - ketchup, majonéz, méz, lekvár, cukor, só, bors, stb. melyeket a vendéglátóipar számára kínálnak
légkondicionáló berendezések
• vendéglátóiparban használt konyhai felhasználásra szánt olajok, és az elhasznált olajok gyűjtése
ipari tisztítás és higiéniai megoldások, élelmiszerbiztonság
hal, rák, tenger gyümölcsei
vegán/bio/-mentes (pl. gluténmentes, laktózmentes) ételek éttermi menükben

Az augusztus-szeptemberi lapszámra érvényes reklámcsomagok igénylésének és a reklámanyagok küldésének határideje: 2016. július 28.

További információkért illetve személyes ajánlatért írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +40 733-313-042-es telefonszámot.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…