Miercuri, 31 Ianuarie 2018 11:41

Tematicile ediției februarie-martie a revistei Gastromedia

Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2018, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 11 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de promovare pentru cei interesați de această piață, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu.

Analizând nevoile operatorilor din sectorul HoReCa (cititori ai revistei Gastromedia), am identificat faptul că, înaintea sezonului estival, aceștia sunt în căutarea celor mai bune:

  • ingrediente și echipamente pentru producția și servirea înghețatei artizanale
  • echipamente de refrigerare și congelare pentru bucătăriile profesionale
  • alimente congelate și semipreparate în elaborarea meniurilor

Untitled

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 9 februarie 2018.

Peste 13.000 de specialiști din restaurante, cantine, unităţi de catering, pensiuni, hoteluri şi cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Detalii la numărul de telefon 0732 575 556 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…