Marți, 11 Iulie 2017 10:43

Controale la unități de cazare

Zece hoteluri situate pe litoral și un hotel din Băile Herculane au primit amenzi totale de 50.000 de lei și au rămas fără certificatul de clasificare, în urma unui control desfășurat în perioada 5-10 iulie de reprezentanții Direcției Control din cadrul Ministerului Turismului, potrivit Agerpres.

Printre neregulile constatate în urma verificărilor se numără fațadele deteriorate, existența mobilierului și a instalațiilor sanitare uzate, mochete deteriorate.

"La controalele efectuate, s-au constatat numeroase deficiențe printre care: fațadă deteriorată, mobilier uzat fizic și moral, instalații și obiecte sanitare din băile aferente spațiilor de cazare uzate și pătate, mocheta holurilor de acces către spațiile de cazare și cea din spațiile de cazare uzată și deteriorată, saltele uzate, deteriorate și pătate, tâmplăria, feroneria ferestrelor și ușile spațiilor de cazare uzate. Deficiențele menționate au fost consemnate și în procesele verbale întocmite în anii anteriori, măsurile dispuse inițial în acestea nefiind respectate", scrie în comunicatul al Ministerului Turismului.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți pe www.agerpres.ro

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…