Vineri, 09 Iunie 2017 12:08

Ministrul Turismului a revenit asupra deciziei

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, s-a râzgândit. Birourile de promovare externă, vor funcționa în continuare în spații închiriate - cel puțin până la finalul anului. Decizia de a chema în țară angajații acestor birouri a rămas valabilă, ministrul anunțând că toți cei care acum își desfășoară activitatea în birourile de promovare externă vor avea posibilitatea de a participa la concursul organizat pentru ocuparea posturilor (acum) vacante. 

Știrea cu privire la decizia ministrului de a închide birourile de promovare a generat numeroase critici, dintre care cele mai dure venite din partea patronatelor din turism, care se temeau de urmările negative ale unei astfel de mișcări și erau nemulțumite de lipsa de consultare. Mai mult, patronatele s-au opus mutării acestor birouri în sediile ambasadelor, pe motiv ca acestea sunt situate în zone rezidențiale și nu în locuri frecventate de turiști. 

Chiar dacă încă nu se cunoaște data la care vor fi organizate concursurile pentru ocuparea posturilor, ministrul Mircea Titus Dobre asigură că până la finalul acestui an vor fi oameni la posturi. 

Mai multe detalii puteți regăsi pe www.news.ro

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…