Vineri, 26 Mai 2017 11:43

Tematici de vară în revista Gastromedia

 

Vara care abia începe aduce cu ea schimbările și activitățile specifice pentru vacanțe și concedii. Mai mult timp liber înseamnă mai multe ieșiri, iar restaurantele și hotelurile se pregătesc de zor. Este, așadar, un bun moment pentru a aminti bucătarilor și antreprenorilor din HoReCa acele produse care i-ar putea ajuta în pregătirile pentru vară sau pentru a le prezenta noile soluții lansate în acest an.

Cuptoarele pentru pizza, uleiurile special dezvoltate pentru bucătăriile profesionale, gătitul sous-vide, cocktail-uri speciale pentru petrecerile de vară și interviuri cu chefi de renume internațional sunt doar câteva din subiectele pe care acest număr al revistei le va aborda.

Furnizorii de soluții pentru restaurante, hoteluri, cofetării, pensiuni, laboratoare de cofetărie încă mai au posibilitatea de a solicita o propunere de promovare în această ediție a revistei, cu un simplu telefon la 0787-677.310.  

 

tematici

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…