Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (596)

Cel mai important eveniment al anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa – expoziția internațională GastroPan – va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018. Ediția de anul viitor va fi…
 La recomandarea unor vechi parteneri de afaceri, m-am oprit într-o zi caniculară de vară în Târgu Mureș la Risto&Pub. Totuși, pe proprietarul afacerii aveam să îl întâlnesc la Taverna Diavolului, o locație situată în zona…
Controlul contaminării microbiene încrucişate O mare parte din materiile prime utilizate în producţia culinară (carnea de vită sau porc, carnea de pasăre, ouăle, peştele, crustaceele etc.) sunt frecvent purtătoare de microorganisme patogene (Salmonella etc.), care…
Tot mai multe persoane se confruntă cu intoleranţă alimentară. Gyurka Tünde şi Tédi Szilárd sunt doi tineri, specialiști din Ungaria, care au avut ideea de a veni în întâmpinarea clienţilor cu astfel de probleme, deschizând…
Tocană transformată… sau reinventată? Cum se poate perfecţiona o tocăniţă de viţel care a câştigat deja gusturile clienţilor? Ca o soluţie la această provocare, vă prezentăm un preparat care se va diferenţia cu siguranţă faţă…
Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi bucătari, cofetari și brutari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale, iar un juriu independent,…
    Apropiindu-vă de sfârşitul anului, înainte de aglomerația sărbătorilor, mai aveți posibilitatea de a învăța ceva nou pentru a-și surprinde clienții. Cursurile și tematicile pe care Asociaţia PanGastRo vă pregăteşte pentru perioada următoare includ…
Fidelizarea clienţilor este un obiectiv de bază al oricărui manager de restaurant sau bar. O statistică publicată într-un articol QSR Magazine intitulat „Goana pentru loialitatea clienţilor pe termen lung”, indică faptul că clienţii fideli cheltuie…
Materii prime: • File de șalău românesc 1,600 kg• Pătrunjel proaspăt• Tarhon 1 legătură• Măghiran 5g• Cimbru verde 3g• Busuioc verde 2 fire• Rozmarin verde 2 fire• Lămâie 2 buc• Foi de alge marine 1…
Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. Finala propriu-zisă se va desfășura în pavilionul Selgros din cadrul…
Pagina 1 din 43
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…