Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (541)

CEZ Vânzare, furnizorul tradițional de energie electrică și gaze naturale pentru 1,4 milioane de clienți din România, vine în întâmpinarea antreprenorilor din industria HoReCa, printr-o ofertă personalizată, adaptată nevoilor lor. Aşadar, agenții economici care operează…
Într-un comunicat recent al Ministerului Finanțelor Publice, se anunță continuarea verificărilor privind publicitatea înșelătoare și comparativă, până în prezent fiind verificate 447 de firme - din care 17 mari contribuabili. Au fost aplicate avertismente pentru…
Cu 194 de milioane de euro atrași prin finanțări nerambursabile în anul 2016 și 160.000 de turiști, acest oraș a demonstrat că se pot obține creșteri semnificative pe acest sector, dacă investițiile sunt făcute strategic…
  Grupul japonez Asahi, a declarat recent că planurile lor includ extinderea brandurilor românești de bere pe piețele industriale și că, după achiziționarea grupului SABMiller, intenția lor este de a păstra tradiția și istoria industriei…
Ultimele estimări făcute publice de către Consiliul Internațional al uleiului de măsline (IOOC) anunță o scădere de 61% a producției de ulei de măsline în Italia, ceea ce înseamnă un minus de 185.000 de tone.…
Un nou trend a apărut în rândul cafenelelor și patiseriilor din România, pentru evitarea risipei alimentare. Comunicat prin rețelele sociale de către clienți impresionați, trendul a câștigat rapid adepți în rândul localurilor din marile orașe. …
Piețele gourmet din marile orase europene au devenit un must, atrăgând un număr impresionant de turiști. Preparatele cu care aceste locații își așteaptă clienții trec de registrul local, național și includ preparate specifice diverselor bucătării…
Preluarea Covalact SA și Lactate Harghita SA de către grupul Lactalis a fost condiționată de către Consiliul Concurenței. Astfel, pentru a elimina preocupările cu privire la concurență pe care le-au identificat în aceste achiziții, Consiliul…
Am reușit să răpim câteva minute din timpul primei și singurei Lady Chef a României, doamna Cornelia Ghișoi, pentru a putea prezenta cititorilor ceea ce noi deja avem onoarea să cunoaștem: omul din spatele funcției.…
  Numărul total de nerezidenţi cazaţi în structurile de cazare turistică colective *) în trimestrul I 2017 a fost de 446,0 mii, iar cheltuielile acestora s‐au ridicat în total la 1030,7 milioane lei, potrivit ultimului…
Pagina 1 din 39
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…