Avocado-ul aparţine acelei categorii foarte rare de fructe care conţine grăsimi nesaturate. Datorită conţinutului său bogat în uleiuri şi vitamina E, el poate fi utilizat nu doar ca aliment, ci şi în industria cosmeticelor. Multe dintre ...
Înnoptările turiştilor în structurile de primire turistică au crescut în anul 2017 cu 6,5%, informează Institutului Național de Statistică (INS). Potrivit aceleiași surse, în anul 2017, cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de ...
CEZ Vanzare, furnizorul de energie electrica si gaze naturale pentru peste 1,3 milioane de romani din intreaga tara, vine in intampinarea antreprenorilor din industria de panificatie si morarit cu oferte personalizate, specifice nevoilor lor. ...
Ediția februarie-martie a revistei Gastromedia va fi ediţia specială dedicată GastroPan 2018, bucurându-se de o atenţie sporită a cititorilor datorită faptului că va fi distribuită vizitatorilor expoziţiei. Această ediţie a revistei este în plin ...
Anul 2018 a început în forţă în privinţa cursurilor practice susţinute de cei mai talentaţi cofetari, brutari şi bucătari din ţară şi din străinătate. Numeroşi cursanţi dornici de perfecţionare din toate colţurile ţării au venit la cursuri pentru a ...
Materii prime Carne de vită de calitate superioară 0,700 kg Ceapă 0,150 kg Ţelină 0,100 kg Morcovi 0,200 kg Pătrujel şi păstrânac 0,150 kg Borş (R. 3) 1,000 l Leuştean 0,050 kg Pătrujel verde 0,050 kg Sare 0,030 kg Valoare nutritivă: ...

Hide Main content block

Paul Bocuse lasă în urmă 91 de ani de gastronomie la superla…

Ultimele ştiri

Unul dintre cele mai importante nume din gastronomia franceză, Paul Bocuse a murit în celebrul său restaurant de lângă Lyon, la vârsta de 91 de ani. Considerat "tatăl artei culinare...

Citeşte mai departe

10 ani de GastroPan: tehnologii, inovații și surprize

Ultimele ştiri

Cea mai mare și mai dinamică ediție a expoziției GastroPan din ultimul deceniu își așteaptă vizitatorii în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureș. Cu o durată extinsă la 4...

Citeşte mai departe

Fenomenul Food Truck: cum să-ți “pui afacerea pe roate”?

Ultimele ştiri

Prepararea și servirea mâncării în stradă are mare priză la români, numărul restaurantelor mobile triplându-se în ultimul an, potrivit estimărilor din piață. De la covrigi, burgeri, pizza sau mâncare thailandeză...

Citeşte mai departe

Olanda ia măsuri împotriva serviciului Airbnb

Ultimele ştiri

Airbnb a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de găsit cazare atunci când mergi în vacanţă. Din ce în ce mai multă lume preferă serviciul ”on demand” în...

Citeşte mai departe

LA MIA CUCINA DA MASSIMO

Ultimele ştiri

Începând cu toamna anului 2015, pentru a vă bucura de bucătăria italiană nu mai trebuie să călătoriți tocmai până în peninsulă. Este suficient să ajungeți la Timișoara și să treceți...

Citeşte mai departe

Noutăți privind munca nedeclarată

Ultimele ştiri

  La data de 4 august 2017, Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 53/2017, pentru modificarea și completarea Codului Muncii, prin care legiuitorul vizează combaterea fenomenului muncii nedeclarate. Vom...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…