Vara care abia începe aduce cu ea schimbările și activitățile specifice pentru vacanțe și concedii. Mai mult timp liber înseamnă mai multe ieșiri, iar restaurantele și hotelurile se pregătesc de zor. Este, așadar, un bun moment pentru a ...
  Cea mai nouă dintre deciziile luate în turismul românesc este cea a ministrului Mircea Titus Dobre de a închide birourile de promovare externă și de a rechema în țară angajații acestora. Decizia radicală a fost luată după analizarea ...
  În perioada 16-17 Mai, s-a desfășurat la centrul expositional RAI din Amsterdam o nouă ediție a expoziției World of Private Labels, dedicată producătorilor și sectorului de private label (etichetă/marcă private). Ediția europeană a ...
Trufele, numite de Brillat-Savarin “diamantele din bucătărie”, sunt probabil cele mai râvnite ciuperci de către bucătari şi nu de multe ori alegem din lista de meniu un preparat doar pentru că a fost înnobilat cu aroma şi gustul lor inconfundabil. ...
Prin procedura de prelucrare a taloanelor de acces şi a chestionarelor referitoare la GastroPan 2017 avem date semnificative cu privire la feedback-ul expoziţiei. Peste 86% dintre vizitatori deţin funcţii de conducere și putere de decizie: ...

Hide Main content block

Indicele preţurilor produselor alimentare a scăzut în martie

Ultimele ştiri

Conform ultimului raport FAO (Organizaţia pentru Agricultură şi Alimente), prețurile mondiale ale principalelor produse alimentare (cereale, uleiuri vegetale, lactate, carne și zahăr) continuă să scadă, cu excepția prețului cărnii, iar...

Citeşte mai departe

Novac afumat din Țara Bârsei – produs protejat la nivel euro…

Ultimele ştiri

Produs alimentar obținut din fileurile speciei de pește novac, crescut în aria geografică Țara Bârsei, Novacul afumat din Țara Bârsei, devine produs românesc protejat la nivelul Uniunii Europene. Conform Ministerului...

Citeşte mai departe

O nouă victorie a învățământului superior de industrie alime…

Ultimele ştiri

O echipă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor Galați, formată din prof. univ. dr. Iuliana Aprodu, dr. ing. Livia Manțoc, dr. ing. Ina Vasilean și drd. Marian Necula, a...

Citeşte mai departe

Încălzire centrală şi răcire “high tech” cu sistemul de ţevi…

Ultimele ştiri

După câştigarea medaliei de aur de la Interclima din Paris, sistemele capilare de încălzire/răcire au fost intens mediatizate şi rezultatele nu au întârziat să apară: arhitecți ai celor mai importante...

Citeşte mai departe

Cum ne pregătim bucătăria pentru meniurile vegetariene?

Ultimele ştiri

Specific meniurilor vegetariene este, pe lângă rețetele dedicate, modul atent de preparare a alimentelor și grija pentru detalii ce țin de corectitudinea gătirii și de evitarea contaminării cu ingrediente de...

Citeşte mai departe

Câştigătorii Concursurilor GastroPan: cei mai buni brutari, …

Ultimele ştiri

Cele mai bune brutării, cofetării şi restaurante din ţară şi-au trimis specialiştii să îşi întreacă talentele în cadrul Concursurilor GastroPan, desfăşurate în perioada 23-25 martie la Sibiu. Concursurile GastroPan au...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…