Cel mai important eveniment al anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa – expoziția internațională GastroPan – va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018. Ediția de anul viitor va fi cea de-a zecea ediție a ...
 La recomandarea unor vechi parteneri de afaceri, m-am oprit într-o zi caniculară de vară în Târgu Mureș la Risto&Pub. Totuși, pe proprietarul afacerii aveam să îl întâlnesc la Taverna Diavolului, o locație situată în zona centrală a ...
Controlul contaminării microbiene încrucişate O mare parte din materiile prime utilizate în producţia culinară (carnea de vită sau porc, carnea de pasăre, ouăle, peştele, crustaceele etc.) sunt frecvent purtătoare de microorganisme patogene ...
Tot mai multe persoane se confruntă cu intoleranţă alimentară. Gyurka Tünde şi Tédi Szilárd sunt doi tineri, specialiști din Ungaria, care au avut ideea de a veni în întâmpinarea clienţilor cu astfel de probleme, deschizând restaurantul raw-vegan ...
Tocană transformată… sau reinventată? Cum se poate perfecţiona o tocăniţă de viţel care a câştigat deja gusturile clienţilor? Ca o soluţie la această provocare, vă prezentăm un preparat care se va diferenţia cu siguranţă faţă de o tocăniţă ...
Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi bucătari, cofetari și brutari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale, iar un juriu independent, format din specialişti ...

Hide Main content block

Patru strategii eficiente pentru îmbunătăţirea fidelităţii c…

Ultimele ştiri

Fidelizarea clienţilor este un obiectiv de bază al oricărui manager de restaurant sau bar. O statistică publicată într-un articol QSR Magazine intitulat „Goana pentru loialitatea clienţilor pe termen lung”, indică...

Citeşte mai departe

Cursuri pentru bucătari şi în luna decembrie

Ultimele ştiri

    Apropiindu-vă de sfârşitul anului, înainte de aglomerația sărbătorilor, mai aveți posibilitatea de a învăța ceva nou pentru a-și surprinde clienții. Cursurile și tematicile pe care Asociaţia PanGastRo vă pregăteşte pentru...

Citeşte mai departe

Șalău în alge marine cu andive și microsalată

Ultimele ştiri

Materii prime: • File de șalău românesc 1,600 kg• Pătrunjel proaspăt• Tarhon 1 legătură• Măghiran 5g• Cimbru verde 3g• Busuioc verde 2 fire• Rozmarin verde 2 fire• Lămâie 2 buc• Foi...

Citeşte mai departe

Finala competiției Arena Bucătarilor are loc în acest weeken…

Ultimele ştiri

Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. Finala propriu-zisă se va desfășura în...

Citeşte mai departe

Despre melasa, industriile care o folosesc si care trebuie s…

Ultimele ştiri

Melasa reprezinta un lichid vascos, negru, care este produs in urma proceselor de rafinare a trestiei si sfeclei de zahar. In acest moment, melasa reprezinta o materie prima folosita foarte...

Citeşte mai departe

Patru strategii eficiente pentru îmbunătăţirea fidelităţii c…

Ultimele ştiri

Fidelizarea clienţilor este un obiectiv de bază al oricărui manager de restaurant sau bar. O statistică publicată într-un articol QSR Magazine intitulat „Goana pentru loialitatea clienţilor pe termen lung”, indică...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…